OffNews.bg

Атанасов: На изборите освен пилота ще излети и Нинова

Поведението на НПСД на Корман Исмаилов и Касим Дал е несъвместимо с принципите на Реформаторския блок. 

Това заяви зам.-председателят на ДСБ Атанас Атанасов по повод присъствието на Дал на милионния митинг на президента Ердоган в Турция по бТВ. РБ смята, че секции за президентския вот в южната ни съседка трябва да има само в дипломатическите мисии. 

След тези избори освен пилота ще изхвърчи и Корнелия Нинова, каза още Атанасов в коментар за кандидатурата на левицата за президент ген. Румен Радев. На предстоящите президентски избори ще се направи опит българските избиратели да бъдат изправени пред следния избор - човек, който ще го командва Първанов или човекът, който ще го командва Борисов. Първанов вече сложи своя човек на масата, чакаме Борисов, каза още Атанасов. 

Българският народ не живее в казарма, а този човек от 18-годишната си възраст живее в казарма и обърква реалността, заяви по адрес на ген. Радев зам.-председателят на ДСБ. 

Според ДСБ кандидатът за президент на РБ ще се казва Трайчо Трайков, проф. Велислав Минеков или Гроздан Караджов, каза Атанасов. И тримата притежават най-важното качество да се опънат на Бойко Борисов, обясни той.