OffNews.bg

Популярна украинска група насрочи концерт в свободен Крим на 23 август

Украинската музикална група Антитела изненада своите фенове, обявявайки датата на нов концерт. Любопитното е мястото му. Концертът ще се състои това лято в Крим. Полуостровът все още е под руска окупация, но явно музикантите са се съобразили и с творческите планове на героите от ВСУ. На сайта на групата ясно е написано, че концертът ще се състои в Ялта на стадион "Авангард".

"Антитела. Ялта. Лятото на 2024 г.! Да, не си го представяте. "Антитела" обявява концерт в Крим. В украинския Крим. Откриваме предварителната продажба за първото голямо шоу на стадиона в Ялта. На 23 август 2024 г., стадион "Авангард", съобщават музикантите.

От началото на пълномащабната инвазия членовете на групата са на фронтовата линия и спасяват човешки животи. Музикантите обясняват, че всеки ден те са изпълнявали задачите си с една-единствена мисъл - денят на победата на Украйна ще дойде много скоро. Сега "Антитела" приближават тази победа на творческия фронт.

"От първия ден на руското нахлуване, като взехме оръжие и бяхме на фронтовата линия, ние нито за секунда не се усъмнихме, че Украйна ще победи. Винаги сме знаели, че ще дойде денят и ВСУ ще си върне контрола над кримските степи, Аюдаг, нос Фиолент, Генуезката крепост и лястовичето гнездо (или просто Крим). И със сигурност всички ние ще дойдем там с нашите близки, деца и приятели", се казва в изявлението на Антитела.