OffNews.bg

Битият от охранители не иска обезщетение, а „такива хора да не работят такава работа“

Битият от охранители мъж няма да търси парично обезщетение, но иска „такива хора да не работят такава работа“.

35-годишният Сергей Павлов разказа пред Нова тв, че в момента на побоя е бил дрогиран. Той се друса от 1996 година, има богато криминално минало с 144 регистрации в полицията.

Видеото с побоя беше разпространено в социалните мрежи. За инцидента Сергей разказва, че бил в заведението със свой приятел, с когото се хранили. "Седяхме на масата и ядяхме, но сме заспали. Дойдоха 4-5 човека и ни казаха да излезем", разказа той.

Двамата мъже излезли с таблите с храната, за да я изядат. Агресията от охранителите обаче била отключена, след като той казал на един от момчетата: „Нали се наядох, точка“. Сергей твърди, че не са обиждали охранителите и не са ги псували, а в нощта на инцидента е пушил само трева.

"Излизам преди 20 дни от затвора, социалните една стотинка не са ми дали. Не бих работил за 300 или 400 лв. Ако бях с 20 лв. сега, едни цигари да си взема, нещо за пиене, ето ти десет лв.", разказа битият. Той си спомня, че наркотиците започнал през 1996 г., но не посочва някакъв повод, който да го е тикнало към тях. „Много помня как съм почнал“, каза той. Сергей си спомня само, че започнал с трева, после минал на хероин.

Искало му се е да има друг живо. „Много ясно, много пъти. Жена нямам, деца също, майка и баща имам само“, разказа той. По думите му родителите му опитвали да му помогнат, но „нищо не става“.

Сергей е категоричен, че ще пусне жалба срещу охранителите. „Искам да се махнат, да не работят такова нещо. Такива хора не трябва да бъдат допускани да работят такава работа. Парични претенции нямам“, каза мъжът.