Видео показа как охранители бият и душат младеж в София, МВР започна проверка

OFFNews 29 януари 2017 в 17:35 27349 5

Видео показа как охранители бият млад мъж в центъра на София. 

Инцидентът е станал в района на НДК. 

Видеото е заснето от жена, преминаваща с автомобила си покрай мястото, което тя по-късно е качила във Фейсбук. Кадрите показват как униформен удря и души младия мъж. 

В момента видеото вече е недостъпно. 

"Точен час на действието - 13:45 ч. Точно местоположение на действието - пред "Макдоналдс" - НДК (пред Моста на влюбените)... Светна зелено и се наложи да тръгна, но малтретирането на момчето продължи още по-брутално", написа жената в социалната мрежа.

"Моля, споделяйте, белким някой шеф си познае подчинените и ги понакаже, обяснявайки им, че дори да е откраднало нещо, момчето не трябва да бъде малтретирано! Да спрем операция "мъж", допълва тя. 

В същото време от МВР обявиха, че служебният вътрешен министър Пламен Узунов е разпоредил проверка във връзка с появилия се запис. 

В рамките на проверката ще се изясняват всички факти и обстоятелства около случая, посочват от МВР.

Оттам допълниха, че според проверката двама младежи влезли в заведението за бързо хранене в района на НДК. Между тях и персонала възникнал спор. Мадежите отказали да напуснат заведението, затова служител повикал охраняващата частна фирма с паник бутон.

Охранителите извели младежите от заведението.

В същото време, около 14.15 часа на тел. 112 е постъпил сигнал за насилие - от двамата бити младежи на 19 и 20 години. На посочения адрес са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ. 

Младежите били с неадекватно поведение. Те отказали да подадат жалба, както и да бъдат прегледани от медицинския екип, съобщиха от МВР. 

Охранителите са привикани в столично районно управление за изясняване на обстоятелствата. Предстои за даване на показания да бъдат привикани и двамата младежи. Работата по случая продължава.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14344

3

Nibble

29.01 2017 в 18:45

Постановление на прокуратурата:

- Записа е "манипулиран" , също като този с "Мишо бирата". Няма данни за престъпление......

42249

2

Denis Rizanov

29.01 2017 в 18:01

Между тях и персонала възникнал спор. Мадежите отказали да напуснат заведението, затова служител повикал охраняващата частна фирма с паник бутон.
Младежите били с неадекватно поведение. Те отказали да подадат жалба, както и да бъдат прегледани от медицинския екип, съобщиха от МВР.

Малко са ги били охранителите значи.

12678

1

ovgun

29.01 2017 в 17:56

И къде е видеото?