OffNews.bg

Идва продължението на "Малката булка"

Почитателите на популярния индийски сериал "Малката булка" могат скоро да се радват на продължението му. От 10 август Нова телевизия пуска нов сезон на поредицата. Той е озаглавен "Дъщерята на Ананди" и разказва историята на Нанди - дъщерята на Ананди от "Малката булка".

Пилотният епизод ще се излъчи в четвъртък от 13:30 ч. Световната популярност и зрителският интерес към съдбата на героите в индийската поредица са причина за създаването на т.нар. разклонение на сериала. В центъра на сюжета този път са историята за любовта и стремежите на главната героиня Нанди, която се опитва да изтрие спомените за болката и копнежа от детството си и да изпълни последното желание на майка си.

"Когато започнахме да снимаме "Малката булка", нямахме представа, че сериалът ще се превърне във феномен, променил лицето на телевизията. За нас е огромно удовлетворение да гледаме как популярността на поредицата непрекъснато нараства и тя се превръща в най-дълго продължилия телевизионен драматичен сериал", казва продуцентът Сунджой Вадхва. 

"Дъщерята на Ананди" запазва стилистиката на "Малката булка" и изненадва с драматични обрати и изпитания за главните герои, разкриват в аванс от Нова тв. След поредица от инциденти, които водят до раздялата ѝ с нейния брат Шивам, Нандини е осиновена от г-н Шекават, който я подкрепя в желанието ѝ да сбъдне мечтата си да стане лекар. Съвсем различна е съдбата на Шивам, след като прекъсва връзките със сестра си, става гангстер и беглец от закона. Сенки от миналото преследват както Нандини, така и Шивам. Най-големият им враг е Кундан – бившият съпруг на Нанди, който е готов на всичко, за да ѝ отмъсти. Междувременно в живота на младата жена се появяват двама мъже, които се борят за нейното сърце. Д-р Амит Нареш Гоел е неин ментор и съветник, но дълбоко в себе си той изпитва чувства към Нанди. Младият и чаровен Криш пък не крие своите чувства и е готов на всичко, за да я спечели.

В ролята на невръстната дъщеря на Ананди се превъплъщава младата и многообещаваща актриса Грейси Госвами, а порасналата Нанди изиграва вече утвърдената звезда Махи Видж. Видж започва кариерата си като модел, но става известна с ролята си в друг популярен сериал – "Започнах да те обичам". Въпреки че не е успяла да запише името си в първите страници на уникалната история на "Малката булка", младата актриса не крие радостта си, че е част от последните страници и продължението, което крие развръзката на сагата.

Партньори на Махи Видж са двама талантливи актьори – Авинаш Сачдев и Руслаан Мумтаз. Авинаш е познат на българските зрители с ролята си на Шлох в "Пътеки към щастието", а в "Дъщерята на Ананди" се превъплъщава в д-р Амит Нареш Гоел. Руслаан Мумтаз е от младото поколение индийски актьори, но се е доказал на големия екран в няколко боливудски хита. Това не е случайно – той е син на известната актриса Анджана Мумтаз и талантът му е в кръвта.