OffNews.bg

Пуснаха първо промо на събирането на актьорите от „Приятели“ (видео)

NBC пусна първо промо на събирането на актьорите от култовия сериал „Приятели“.

Актьорите Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк ще вземат участие в специалния двучасов трибют в чест на хилядния епизод в кариерата на режисьора Джими Бъроуз.

Той ще бъде излъчен на 21 февруари, като участие в него ще вземат и актьори от редица други сериали, режисирани от Бъроуз като „Теория за Големия взрив”, “Бар „Наздраве“, „Такси“, „Фрейзър“, „Майк и Моли“, „Уил и Грейс“.

Съобщение за двучасов епизод с участието на актьорите от „Приятели“ се появи в средата на януари. Тогава директорът на NBC обяви, че „Всички ще вземат участие, но не знаем дали ще можем да ги съберем в една стая“.

Повече подробности не бяха обявени, затова феновете на сериала приеха, че това е дългоочакваното продължение на „Приятели“.

По-късно стана ясно, че всъщност нов финален епизод няма да има, а вместо това ще има двучасов трибют на Джими Бъроуз.

Междувременно Матю Пери, който играе Чандлър в „Приятели“, обяви, че няма да участва в трибюта, а един от създателите на сериала – Марта Кауфман, уби всички надежди на феновете, като заяви, че никога няма да има завръщане на „Приятели“ като филм или сериал.

Така или иначе, това е първото събиране на всички актьори от сериала, с изключение на Матю Пери, на едно място, след финалния епизод на „Приятели“ през 2004 г.