OffNews.bg

Борисов живее с 1 500 лв. на месец и има Мерцедес в гаража в Банкя

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че живее с около 1500 лева на месец, че е вземал заплата 4 500 лева и че има ретро Мерцедес от 98 г., който си го е направил много хубаво.

Така той отговори на интервюто на Нова телевизия с колко пари на месец живее.

"Мога да извадя фактури за сметките си", каза Борисов. После добави, че все още го охранява НСО и не плаща пари за транспорт, нов гаража си в Банкя има стар Мерцедес, който струва около 10 000 лева, но е раставрирал с части от Германия и му е направил идеални бели джанти. 

Коментарите му за лидерите:

Нинова: "Фантастична, но защото харесва фантастиката и е бъдещ диктатор"

Марешки: "Познаваме се добре, ходихме навремето заедно в спорта, но сега има от него разочарование в много посоки"

Карадайъ: "Принципни отношения" 

Чувства

Борисов каза и кога е плакал за последно - на погребението на Ваньо Танов, бившия шеф на Митниците. "От погребението на майка ми не бях плакал, но разстроих се тогава, познавахме се от много години", каза той.

А за свое положително качество Борисов посочи" добър и толерантен", за свое лошо качество - "добър и толерантен", за своя грешка - пак "добър и толерантен".

А от какво го е страх лидерът на ГЕРБ: "Налагам си да преодолявам страха". Борисов даде пример с факта как при инцидента с цистерната в Хитрино, когато е трябвало тя да бъде обезвредена и е имало голяма опасност да гръмне, той е слязъл при нея с пожарникарите, но не е искал да се казва по медиите, за да не кажат, че си прави пиар.

"Във всеки случай, когато е трябвало да проявя смелост, съм я проявявал", каза Борисов.

За какво още го е страх Бойко Борисов: "Ако няма стабилно управление в понеделник и вкараме държавата в политическа криза, от това много ме е страх".