OffNews.bg

Гриша Ганчев събира ЦСКА на вечеря за края на полусезона

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев планира да събере футболистите на традиционната вечеря за края на есенния дял веднага след двубоя с Ботев (Пловдив) в неделя.

На 10 декември Ганчев отпразнува 56-ия си рожден ден в ресторанта на столичен хотел, но играчите не присъстваха. Там обаче бяха треньорският щаб, почетният президент Димитър Пенев, консултантът Люпко Петрович и изпълнителният директор Пламен Марков, припомня “Тема спорт”.

Играчите на ЦСКА излизат във ваканция от понеделник. За тогава са резервирани самолетни билети и за всички чужденци. Първата тренировка за 2019-а е планирана за 9 януари (сряда), а на 7-и и 8-и футболистите ще минават прегледи.

За старта е очакван шведският бранител Ерик Бьоркандер, за когото медиите в Скандинавия съобщават, че ще подпише с ЦСКА като свободен агент. За последно 22-годишният защитник е играл в Сундсвал.

Ръководството на клуба ще има среща с треньора Нестор Ел Маестро и консултанта Люпко Петрович в понеделник. На нея ще се реши окончателно с кои футболисти ще се раздели отборът през зимата и ще се уточнят последните детайли около подготовката, голяма част от която ще премине в чужбина.