OffNews.bg

Бекали: Фабрини ще струва на Левски 12 хиляди евро на месец

Джовани Бекали призна пред "Тема спорт", че има възможност Левски да привлече италианския плеймейкър на Ботошани Диего Фабрини. През този сезон Фабрини има 25 мача в румънския елит, ка­то в тях е отбелязал 5 гола, а тимът му заема трето място във втората осмица на шампионата.

"Аз го харесвам много. Той е в Ботошани, ще стане сво­боден агент в края на сезона и няма да струва нищо. Мо­же да го вземем за една година и да му се плащат по 12 хи­ляди евро на месец, като в договора да има клауза за удължаване с още два сезона, в които да взима по 15 хиля­ди евро. Ако нещата с него не потръгнат - казвате си "чао" след първата година. А не да го държиш 4 сезона и да го ча­каш да заиграе. Ако се докаже - продължава при по-добри условия и всички са доволни. Но много зависи кой ще ста­не треньор на Левски, за да се види дали той ще го харе­са", заяви Бекали.

Диего вече е наблюдаван няколко пъти от хора на Лев­ски.

Интерес към бившия национал на Италия има и от Динамо Букурещ. Сини­те пък проявяват интерес към нападателя на тима от румънската столи­ца - италианеца Матиа Монтини. Освен това 26-кратните шампиони са близо до подпис с 25-годишния малийски национал Ибрахима Тандиа. Той е играч на друг тим от северната ни съ­седка - Сепси. В 31 мача този сезон Тандиа е отбелязал 10 гола. Футболистът става свободен агент след края на кампанията.