Залятата с боя Нона: Даваха ми пари, за да оттегля жалбата

OFFNews 16 май 2015 в 12:10 15648 79

Снимка Нова телевизия

Предлагаха ми пари, за да оттегля жалбата си срещу момчетата, които ме заляха с боя. Предложиха ми първо 4000 лева, а след това 5000 лева. Това разказа пред Нова телевизия Нона Славова, която беше залята с блажна боя от трима приятели.

На 24 юли 2014 г. в Пловдив Петър Бакалски и двама негови приятели изсипаха кофа с блажна боя върху момичето, снимаха клип и го пуснаха във Фейсбук. Нона едва не ослепя от боята, с която бе залята.

Причината за "отмъщението" на Бакалски била, че бившата му приятелка му изневерявала многократно, за което той научил от интернет, където били публикувани клипове с нейно участие.

Преди дни трите момчета бяха осъдени от Пловдивския районен съд да заплатят глоби от по 1500 лева.

Много съм разочарована от присъдата. Очаквах по-адекватни присъди. Не мисля, че здравето на човек заслужава такова отношение. Чувствам се ощетена, коментира Нона.

"Здравето ми не е възстановено напълно. Продължавам да имам проблеми с кожата, запушване на порите на близо 80% от тялото. Все още виждам размазано с лявото око. Няма гаранция дали скоро ще се оправят нещата. Слънцето адски много ми пречи. За психическото ми здраве не искам да говоря”, каза още Нона Славова.

Адвокатът й Росен Димитров е категоричен, че ще обжалват присъдата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!