Залятата с боя Нона: Даваха ми пари, за да оттегля жалбата

OFFNews Последна промяна на 16 май 2015 в 12:10 14647 79

Снимка Нова телевизия

Предлагаха ми пари, за да оттегля жалбата си срещу момчетата, които ме заляха с боя. Предложиха ми първо 4000 лева, а след това 5000 лева. Това разказа пред Нова телевизия Нона Славова, която беше залята с блажна боя от трима приятели.

На 24 юли 2014 г. в Пловдив Петър Бакалски и двама негови приятели изсипаха кофа с блажна боя върху момичето, снимаха клип и го пуснаха във Фейсбук. Нона едва не ослепя от боята, с която бе залята.

Причината за "отмъщението" на Бакалски била, че бившата му приятелка му изневерявала многократно, за което той научил от интернет, където били публикувани клипове с нейно участие.

Преди дни трите момчета бяха осъдени от Пловдивския районен съд да заплатят глоби от по 1500 лева.

Много съм разочарована от присъдата. Очаквах по-адекватни присъди. Не мисля, че здравето на човек заслужава такова отношение. Чувствам се ощетена, коментира Нона.

"Здравето ми не е възстановено напълно. Продължавам да имам проблеми с кожата, запушване на порите на близо 80% от тялото. Все още виждам размазано с лявото око. Няма гаранция дали скоро ще се оправят нещата. Слънцето адски много ми пречи. За психическото ми здраве не искам да говоря”, каза още Нона Славова.

Адвокатът й Росен Димитров е категоричен, че ще обжалват присъдата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.05 2015 в 12:03

Урко,аз имам дъщеря и ако един такъв малоумен Петърчо застраши здравето или живота й,много вероятно този Петърчо ще финишира в някоя болница.
Това не подлежи на коментар.
Kолкото до смешната глоба от 1500 лв,не вярвам да остане така само,предполагам ще има и гражданско дело срещу всеки един от тях.Надявам се освен глобата и общественополезен труд да им присъдят на тримата бояджии,сигурно има достатъчно огради и пешеходни пътеки за пребоядисване в Пловдив.

20.05 2015 в 20:55

Шланга,нямам теза, просто не смятам ,че е правилна позиция да се толерира насилието.Трима мъже срещу една жена.Какво значение колко била пропаднала-за да я търпи толкова време момъкът от историята,значи са си един дол дренки,както би казала баба ми.Утре някой друг изтрещял младеж ще реши да полee гаджето си в нещо още по-сериозно и да й драсне клечката...И ще се намерят няколко още по-изтрещели да му ръкопляскат по форумите.За мен не е ок по-силен човек да напада по-слаб,така съм възпитана,това е въпрос на принцип.Трябва да сме толерантни един към друг,но не трябва да толерираме насилието.Това е моето мнение.Беше удоволствие да споря с инелигентни хора тук,въпреки различните мнения.

20.05 2015 в 16:48

Другата и лъжа за,която бях забравил е това,че никой никога,ама никога не и е предлагал пари за да си оттегли жалбата!!!!!Ще и остане само големия позор в нейна полза за цял живот.

20.05 2015 в 16:46

Шланга,абсолютно съм съгласен с теб и те подкрепям!Nina,не толерирам защитата ти в полза на момичето!Не знам,ако беше твоя дъщеря дали нямаше да те е срам и изречение да напишеш,където и да било.На това момиче дори и родителите и роднините и се отказаха от нея доста отдавна да се борят с пороците и.Тя в момента се бори сама,но не да се измъкне от наркоманското блато,а да стане още по-известна,защото това винаги и е било цел в живота.С тази си известност е закачат повече и така да се каже е по-оборотна к*рва.Много са хората,които са искали да и помогнат и измъкнат от нанадолнището,но тя започва винаги да използва тези,които и помагат и в случая сме свидетели дори и на помоща на медиите.Всичко е с цел нейно лично облагодетелстване в лична полза и изгода.Пак ти казвам,че дори и държавата ни и правосъдието ни и показа демонстративно,че е к*рва и наркоманка!!!!!

20.05 2015 в 16:11

nina, без да "транслитерирам" ще ти го напиша елементарно. Това момиче е определена като "мацка с леко поведение", на всичкото отгоре взема наркотици. Още по-лошо - извършва сексуални услуги, срещу натурално заплащане в наркотици, участва в групови оргии пак, за да получи няколко дози накуп.
За нея вече е късно за каквито и да е изводи. Тя се е понесла по нанадолнището и само чудо може да я върне в правия път.

Само едно ми е чудно, след толкова дни и толкова поста, още повече ЗАД ГРАНИЦА (нямаш кирилица) каква е твоята цел? Какво искаш да докажеш? Каква е тезата ти?
Мисля, че е време да сложим точка и да оставим в архива темата. Поне до следващото събитие свързано с някой от участвалите герои.

20.05 2015 в 15:35

Д,нямам нужда да чета надписите по блажните бои,нито да гледам повече клипа-един път е предостатъчен.Както казах вече,направи си сама експеримента върху себе си и ни сподели резултатите.Колкото до това колко грамотно пиша,поради липса на кирилица транслитерирам,така че се получават грешки понякога.
Урко,искренно се надявам в бъдеще да четем все повече за случки като тази,в която тримата младежи спасиха дядото от горящата къща,а не за това,което коментираме тук.Човек се учи от грешките си и се надявам и двете засегнати страни да го направят.

20.05 2015 в 13:23

nina,Самата ни държавица и родното ни правосъдие и показа на тази мома каква е,като даде такива присъди на хулиганите.Държавата ни не толерира хулиганството,но също така и употребата и разпространение на наркотици от хора,които си разтварят краката на всеки 20 метра.Не знам дали сте гледала интервюто на дядо и на Нона Славова,но там дори и той е обвинява до някъде за смъртта на баща и и негов първороден син!Няма да се учуда и на втора инстанция,ако родния ни съд пак и покаже на госпожицата,че е морално деградирала личност.А именно като намали глобите на хулиганите на 500 лв. понеже са безработни.

20.05 2015 в 12:37

nina, първо се научи да пишеш и да се изразяваш грамотно и тогава защитавай дадена теза. За "невинните" жертвички въобще не ми говори, такива са само на теория. За влиянието на боята върху организма прочети упътването на коя да е блажна боя. Няма начин 80 процента от кожата й да не може да диша, при положение, че е залята на по-малко от 50 процента. Виж видеото отново, ако изобщо си го гледала.

20.05 2015 в 09:21

И последно-който има съмнения колко сериозно за здравето може да бъде заливането с блажна боя,може да вземе същото количество боя както в клипа,който коментираме,и да си го излee върху главата и тялото ци,като внимава да не влезе в очите,защото може да ослепee.След като се изчисти от блажната боя,може да ни сподели колко е добре/зле и колко процента диша кожата...

20.05 2015 в 08:53

Урко,личностната характеристика на девойката,която публикувате тук,не я прави по-малко жертва в инцидента с боята,нито вашите приатели-по-малко виновени.Ако имате инкриминализиращи доказателства за тази девойка,моят съвет е да се обърнете към полицията, вместо да пишете по форумите.
Д,това,че четете тонове философия и психология е много хубаво,но още по-хубаво ще бъде разсъжденията ви да покажат това,освен да го заявите сама.Защото колкото и да чете човек,е хубаво и да осмисля прочетеното,иначе няма много смисъл.