Залятата с блажна боя Нона поиска 30 хил. лева обезщетение

Ивайло Анев Последна промяна на 16 март 2015 в 21:40 8662 30

Нона Славова можеше да ослепее, а Петър Бакалски оправдава отмъщението си с лъжи и изневери, продължили 3 години

Делото срещу трима млади мъже, залели с блажна боя 21-годишната Нона Славова, започва днес в пловдивския Районен съд.

На Петър Бакалски и приятелите му Георги Косев  и Тошко Иванов е повдигнато обвинение за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като деянието се отличава с изключителен цинизъм и дързост. По делото са призовани 9 свидетели.

На 24 юли 2014 г. в Пловдив тримата изсипаха кофа с блажна боя върху момичето, снимаха клип и го пуснаха във фейсбук. Нона едва не ослепя от боята, с която бе залята.

Причината за "отмъщението" според Бакалски била, че бившата му приятелка му изневерявала многократно, за което той научил от интернет, където били публикувани клипове с нейно участие.

Днес Нона поиска съда да ѝ присъди 30 000 лева обезщетение от бившия си приятел и неговите съучастници.

В началото на делото главният обвиняем Петър Бакалски заяви, че момичето е имало връзка с още двама, освен с него. "За единия знаех, защото половината ѝ багаж беше при него”, разкри той.

Майка му Боряна пък свидетелства, че момичето идвало често в дома им и преспивало, през това време по телефона го търсели мъже. Познавала се с около 30-ина, за които Нона казвала, че са ѝ само приятели, но според Бакалска голяма част ѝ били любовници.

Петър каза, че идеята да бъде залята Нона била на Пламен Димитров - едно от гаджетата ѝ. Той държал боята да е червена или жълта, но в магазина нямало и купил бяла.

След това определил на Нона среща в пловдивски парк - да си изяснят отношенията. Докато говорели, Георги Косев лиснал боята, а Тошко Иванов снимал.

“Изтърпях страшна болка, едва не ослепях. Бях срината психически и още изпитвам страх. Клипът го видяха всички мои познати. Дори от САЩ ми се обадиха роднини”, заяви Нона. Повече от 7 часа тя се опитвала да почисти боята. Според нея не Пламен Димитров е автор на плана за публичното ѝ унижение.

Подсъдимите пък твърдят, че той дори устроил купон в дома си и ги черпил за добре свършената работа. 

Ако бъдат признати за виновни, тримата могат да получат присъда лишаване от свобода до 5 години.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.05 2015 в 21:23

Тая вече прекалява с наглостта си. Обезщетение за какво? Че е к*рва ли?

17.03 2015 в 22:02

Винаги ще има и курви, и курвари! Ако тоя недорасъл пикльо не иска курва - да си е хванал друга приятелка. Ама то се вижда, че и на него акъла му е толквоа, колкото и на нея, щом е тръгнал да я залива с БЛАЖНА БОЯ върху главата... Боклуците взаимно се привличат.

17.03 2015 в 20:04

Идеята е на един от тези които я е ползвал да изневерява. Само пълен дебил би подкрепил други пълни дебили.

17.03 2015 в 18:50

Малко са! Трябва за 100 хиляди да ги осъди, та цял живот да чукат в някоя каменоломна да ги припечелят тези мухълчета! Изневерявала му била, видиш ли, на "юнака" цели 3 години! Какъв "мъж" си бил ти бе, дришльо, на 18? Сигурно още гащите се наобратно обуваш!

17.03 2015 в 18:02

Каквото и да е момичето (а от поредицата статии става ясно че не е стока) при всички положения не заслужава подобно отношение. Ако въпросното говедо което е организирало цялата свинщина е имал проблем с нея- да я изхвърли от живота си, да спре да се вижда с нея и толкова. Както постъпват нормалните хора. Но да причиняваш по такъв начин и унижение и физическа болка - крайно селяндурско, крайно. Тримата льохмани си заслужават затвора.
Колкото до всички мнения от типа : "ама тя е изневерила, залужава си го", пичове, сигурно 60% от нас залети с боя трябваше да ходим. Ама на чужд гръб и 100 тояги са малко, нали?

17.03 2015 в 17:37

Изобщо не си представям, че ще има, а явно има и не малко простаци и комплексари, които имат обяснение за тази варварщина. Изневери е имало откакто свят светува и няма никакъв изглед те някога да спрат, защото това е човешката природа. Да, те причиняват много болка, но няма абсолютно никаква причина, която може да обясни, още повече оправдае посегателство на човешки живот. Такива нищожества като този Петър Бакалски трябва да си получат най-строго наказание, а след това да имат освен всичко друго доблестта да се научат и да губят, още повече, че тепърва им предстои да губят.

17.03 2015 в 16:33

Как ви дава съвестта да напишете това:
"Делото срещу трима млади мъже, залели с блажна боя 21-годишната Нона Славова, започва днес в пловдивския Районен съд."

Какви трима млади мъже са тия? Това са човекоподобни, бе!

17.03 2015 в 16:09

Че ако мъжете са женкари, защо жените да не са курви?! Въпросните пикльовци са ненормални комплексари и 5 години в кауша са най малкото бих им пожелал. Да опознаят циганските ласки се надявам... така ще разберат, какво е да са курви.

17.03 2015 в 16:09

На всички комплексарчета тук ще ви кажа: изневярата, макар и неморална (в някои общности и религии) не е незаконна. Насилието е незаконно. Точка. Ако жена ти изневерява, зарязваш я, а не си "оправяш отношенията" с нея по такъв начин. Ай сиктир. Като не ти изнасяш, дигаш си крушите. Тия да ги съдят до дупка. Не ме интересува тази каква е - каквато ще да е. Никъде в закона не се казва, че насилието е допустимо, ако жертвата е тъпа или каквато там я наричате. Няма изключения. Това е.

17.03 2015 в 15:33

Брейййй, тия синковци много печени, бе !!! Мъжаги - смели, и безстрашни !!! Усяли са да се справят - браво !!!