В Бургаско жена се удави в колата си

OFFNews 06 септември 2014 в 09:59 9832 1

Жена се е удавила в бургаския района на Ченгене скеле, съобщава агенция "Фокус".

Пожарникари са открили тялотo на 63-годишна жената в автомобил. Издирваното 21-годишно момиче, в чието търсрене се е включи и хеликоптер, също е било намерено мъртво.

От пороя на Ченгене скеле са завлечени много лодки и рибарски постройки, има обърнати автомобили.

Другата кризисна точка е бургаския квартал Победа, 15 души са евакуирани и настанени в приюта за бездомни. 

"Хората са нахранени и са на сухо. Из града има паднали клони – работи се по отстраняване и почистване. На няколко места из периферните селища в общината има паднали електрически стълбове. Работи се и по този проблем, но за момента няма ток в селата Димчево, Твърдица", съобщи бургаският кмет Димитър Николов.

Залята е голяма част от квартала, също и улица „Индустриална”. Няма ток на няколко места в самия град Бургас – на улиците „Дебелт”, „Мария Луиза”, „Оборище”. Възстановителните екипи работят.

В знак на почит към паметта на загиналата жена Община Бургас отменя единствения концерт в програмата си за днес – музикално-поетичния спектакъл „Морето”, насрочен за 12.00 часа на острова.

Концертът в Българово днес от 18.00 часа, посветен на 40 години от обявяването на селището за град, ще започне с минута мълчание. Ритуалите, посветени на Съединението, остават.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови