Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Ученици пребиха с дървен кол учител в Садово

OFFNews 19 септември 2017 в 22:17 11924 3

Снимка ssgsadovo.com

Ученици пребиха учител по английски език от професионална селскостопанска гимназия в Садово. Нападението е станало днес по обед, съобщава bTV.

Преподавателят е в болница. Тримата нападатели са задържани за 24 часа.

Единият е удрял с дървен кол, а другите двама са нанасяли удари с юмруци по главата.

Побоят е предшестван от друга проява на агресия – 17-годишен ученик от гимназията, заедно с двама приятели от същото училище, опитали да нахлуят в кабинет, където учителка провежда занятия.

Тя помолила за съдействие учителя по английски език Антон Велков и той се притекъл на помощ.

Изгоненият 17-годишен Атанас Георгиев и неговите приятели решили да се саморазправят с Велков и нахлули в стаята на учителя. Те са пребили преподавателя пред погледа на учениците.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

4

Новак

20.09 2017 в 18:29

Няма съмнение, че възпитанието (респективно редът) започва от семейството. Само че семейството не е изолирано от обществото и когато външната среда е (меко казано ) ненормална влиянието на семейството силно намалява. Как да влияеш на детето в семейството след като наложения модел за успех е мутра-бабаит?
Не обвинявам политиците - напротив. Те са продукт и отражение на нагласите на всички нас като общество. Ако не е тази Тиква ще е друга - но пак Тиква.
А Тиквите с говоренето и действията си принизяват образованието, то започва да изглежда излишно след като държавата може да се управлява от полуграмотни тарикати. Затова такива гамени пребиват учителя без да им мигне окото.

12001

3

Севтопол

20.09 2017 в 12:18

Редът в държавата тръгва от семейството, драги. Ако твоето дете пребие някого, ти пак ли ще обвиниш някой политик?

20699

2

Новак

20.09 2017 в 07:11

Да попитам - къде е бореца за ред, справедливост и тишина ? Явно в дискотеките в Слънчев бряг има повече далавера отколкото в някакво училище в забравено от Бога градче. Редът в държавата тръгва от училището и свършва в дискотеката, а не обратно.
 
X

Да помогнем на украинските деца!