Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Татяна Стоянова е убита с преправен газов пистолет

OFFNews 22 януари 2015 в 19:59 6648 2

Татяна Стоянова

Татяна Стоянова, която беше шеф на кабинета на пазарджишкия кмет, е застреляна със сигнално-газов пистолет, който е бил преправен за стрелба с бойни патрони.

Това показват резултатите от балистичната експертиза, които станаха готови днес. 

„Мога да ви уверя, че разследването ще бъде пълно и всеобхватно и ако свалянето на банковата тайна ще допринесе за това, ще го направим”, каза говорителят на Окръжна прокуратура- Пазарджик Снежана Стоянова пред "Фокус".

По-рано днес Нова телевизия съобщи, че е открит е отпечатък по една от гилзите от пистолета, с който е убита Стоянова. Отпечатъкът до момента не е дал съвпадение с базата данни, с която разполага МВР.

Говорителят на прокуратурата коментира тази информация с думите: „Все още нямаме извършител и не мога да коментирам данни, които влизат в обхвата на следствената тайна".

Припомняме, че на 12 януари застреляха 34-годишната Татяна Стоянова пред дома й в Пазарджик. Все още няма заподозрени за убийството, а полицията работи по няколко версии. Едната от тях е свързана с работата на Стоянова като началник на кабинета на кмета на Пазарджик. Втората версия - политическо убийство. Не е изключено да става дума и за личен мотив, любовна афера или сплашване на кмета.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!