Сестрата на Лидия: Няма как да си посегне сама

ОFFNews 05 ноември 2014 в 07:53 5525 1

Снимка Юлиан Христов

Семейството на фотографката Лидия Петрова, която се самозапали преди ден пред президентството, е убедено, че тя не е в състояние сама да посегне на живота си.

Това сподели в интервю за Нова тв сестрата на 38-годишната жена.

"Нямам как сама да го стори. Аз познавам сестра си много добре. Обмислях всякакви варианти и нямам представа кой би могъл да я подтикне", каза жената. Според нея около инцидента има много въпроси без отговор.

Лидия не е имала нито психически проблеми, нито е членувала в секта. "Не знам кой разпространява информацията, че е била психично болна. Не вярвам да е бившият й мъж, защото той е прекрасен човек и в момента ни подкрепя", добави сестра й.

За последно двете се видели по повод една сокоизстисквачка. Пили кафе, майтапели се. Не забелязала нищо притеснително. 

"Беше много добър човек и добра майка. С мъжа си, макар че бяха разделени, си поделяха грижите за детето. Затова не е е стигало до съдебна процедура за родителски права", казва сестрата на фотографката.

Последните години били трудни за Лидия, но се справяла. Разделила се с мъжа си, заживяла сама на квартира, а по-късно останала без работа. Наложило се да чисти сграда, за да се издържа. Бащата на детето също помагал с редовна издръжка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови