Перата бил социално слаб, но въртял бизнес

OFFNews 13 юли 2017 в 09:51 8355 5

Перата бил социално слаб, но въртял бизнес

Петър Низамов – Перата, който стана популярен с лова на нелегални имигранти със "свински опаки"  и за последно беше задържан за нападение над тв оператор, се оказа социално слаб. В документ, приет от бургаски съдия, Низамов написал, че семейството му се издържа с 508 лв. – заплатата на съпругата му, съобщава bTV.

На името на майката на Перата Елена Низамова са регистрирани както спортният мерцедес, така и две фирми и склад за дърва за огрев. Според документи, с които bTV разполага, една от тях – „Файърууд бийч аш олк”, плаща месечен наем от 1200 лв., а самият Низамов е упълномощен от майка си да движи бизнеса.

Именно на тази фирма преди дни Инспекцията по труда в Бургас налага глоби на обща стойност от 12 хил. лв.

На телефона, посочен за контакти с фирмата, вместо Петър Низамов вдига друг мъж. Той отказа коментар, но заяви, че фирмата е семеен бизнес.

Докато екип на телевизията прави интервюто с Перата кадри от охранителните камери, които заснели репортерите, били качени във фейсбук профила на Низамов.

Заради декларация, че не печели нищо, Перата в момента е освободен от съда от държавна такса при завеждане на дела. В същото време той съди няколко бургаски медии.

По-късно днес Окръжният съд в Пловдив ще гледа жалбата на Низамов за пускане на свобода. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

6

bls

13.07 2017 в 11:41

Не го защитавам тоя, но "Докато екип на телевизията прави интервюто с Перата кадри от охранителните камери, които заснели репортерите, били качени във фейсбук профила на Низамов." - Това го пишете щото нещо нередно ли ви се струва? Репортери влизат в частен имот да снимат. В частния имот има огранителни камери, които ги заснемат - какъв е проблемът? какъв е проблемът и видеото да е в нета - нали не правят нищо нередно?

42249

5

Denis Rizanov

13.07 2017 в 11:11

Защо за перчо може да се пише всичко, а за "колежките" ви не?
Каква е тази форма на изродена "етика"?!
Що за стандарти са това?
Единият се прави на тарикат и се пише за социално слаб без доходи, за да не плаща съдебни такси. Другата пък умишлено намалява официалното си възнаграждение и почва да се подписва на по-ниско такова, за да не плаща присъдено обезщетение. Пак същия вид тарикатлък.
Кое е различното в двата случая?!
Може и на пощата да ми обясните.

7281

4

Чалгомраззз

13.07 2017 в 10:59

Нищо ново-и той като неговите братя цигани...не виждам смисъл да правиме излишна реклама на тоя МАНГАЛ!

10571

1

Hissarion

13.07 2017 в 10:14

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа!
 
X

Да помогнем на украинските деца!