Още издирват 20-годишния Мартин. Майка му е получила мистериозен СМС

В съобщението пишело, че синът ѝ е добре и че ще се прибере вкъщи

OFFNews 29 януари 2023 в 08:37 27610 1

Изчезналият Мартин Георгиев

Снимка Фейсбук

Изчезналият Мартин Георгиев

Полицията продължава да издирва 20-годишния студент по ветеринарна медицина Мартин Георгиев от Пловдив, предаде bTV. Момчето е в неизвестност от сряда вечерта.

Мартин учи в Стара Загора и в сряда вечерта е тръгнал с влак от Пловдив за изпит. Следите му се губят от 25 януари, когато последно е говорил с майка си. Не е бил видян нито на изпита, нито в общежитието, където живее. 

Бил е облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и синя раница. Ако имате информация за Мартин, можете да се обадете в най-близкото полицейско управление. 

Междувременно майката на Мартин София Георгиева е получила мистериозен СМС рано в събота сутрин от телефона на момчето. Съобщението е пристигнало малко след 1 часа в събота. В него от името на сина ѝ се твърди, че той е добре и че ще се прибере сам вкъщи. 

По-късно през деня майката е получила информация от две момичета, че са забелязали синът ѝ във влака Видин-София. Снощи София и съпругът ѝ очаквали да видят сина си да пристига от София малко след 21 часа на гарата в Пловдив, но Мартин така и не се появил. 

Тази нощ около 1 часа друг младеж изпратил съобщение, че е видял Мартин в софийски мол по-рано същата вечер. Майката и бащата на Мартин в момента са в София и се опитват да получат достъп до камерите на софийската централна гара, за да се уверят дали синът им е слизал от влака от Видин, в събота вечера. Процедурата е тромава и това надали ще се случи в близките часове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови