Доброволци търсят в Стара Загора изчезнал студент

OFFNews 28 януари 2023 в 14:36 5270 0

Мартин Георгиев

Снимка Скрийншот

Изчезналият студент Мартин Георгиев

Доброволци търсят в Стара Загора 20-годишния студент Мартин Георгиев от Пловдив, който е в неизвестност от сряда вечерта, съобщи БНТ.

Момчето учи "Ветеринарна медицина" в Стара Загора и същата вечер е тръгнало с влака от Пловдив, защото на следващия ден имало изпит. На 25 януари Мартин за последно е говорил с майка си.

Доброволците са обходили още снощи евентуалния маршрут на Мартин от жп гарата в Стара Загора до студентските общежития, но към момента няма и следа от момчето.

Когато е тръгнал за Централна гара Пловдив младежът е бил облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и е носил синя раница.

От вчера е обявен и за национално издирване.

Търсят го и негови състуденти. Оказва се, че камерите за наблюдение на старозагорската гара не работят и не може да се види дали момчето е слязло от влака. В социалните мрежи под пост за издирването на Мартин се появи коментар, че е открит в Перник, но по телефона майка му отрече тази информация.

В Стара Загора активно се провеждат оперативно-издирвателни мероприятия във връзка с изчезването на студента, съобщиха от МВР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови