Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Нов случай на агресия в Самоков, този път срещу полицаи

Полицейски сили от ГДНП, ГДЖСОБТ, СДВР и ОДМВР - София започнаха акция в града

OFFNews 16 юни 2022 в 07:33 3197 1

Двама полицаи бяха нападнати и бити в Самоков, съобщи МВР тази сутрин.

Снощи към 21.30 часа полицаи спрели за проверка в района на Самоков лек автомобил „Мерцедес". Докато течала проверката, на мястото спрели други две коли и излезлите от тях мъже нападнали полицаите и избягали заедно с единия от пътувалите в проверявания автомобил.

При нападението двама полицаи са получили наранявания, единият е с охлузвания по ръката, а колегата му - със сцепена устна. След побоя двамата униформени са били закарани за преглед в местната болница.

В момента Самоков е окупиран от сили на полицията. Провежда се мащабна специализирана акция в ромската махала. В нея участват полицейски сили от ГДНП, ГДЖСОБТ, СДВР и ОДМВР София.

Акцията е започнала в 5 ч тази сутрин. Тя е разпоредена от от главния секретар на МВР.

Полицията издирва Трайчо Василев, по прякор Пиже, който е заподозрян за побоя над униформените, съобщава Нова телевизия, като се позовава на свои източници. През 2015 г. Василев и доведеният му син нападнали екип на телевизията. Тогава на Василев е повдигнато обвинение за хулиганство, а доведеният му син е обвинен за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Само преди 2 седмици отново в Самоков жертва на агресия стана лекар от спешния център в града, който бе нападнат и бит от близки на починал пациент. По случая тогава бяха задържани двама братя от ромски произход. Освен лекарят бяха нападнати и  една фелдшерка и две медицински сестри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12130

1

borisboris

16.06 2022 в 09:12

Съдейки по чудните и пре-чудни явления около въпросната самоковска махала, явно сме свидетели на зараждането на нова раса от свръхчовеци надарени с невероятни способности.
 
X

Подкастът на OFFNews