Quantcast

Младежите, пребили 3-годишното дете, снимали мъчението с телефоните си

OFFNews Последна промяна на 22 юли 2015 в 13:20 37371 26

Снимка wikimedia

Александър Донков и Патрик Първев, които пребиха 3-годишния Христо в София, са снимали с телефоните си побоя, съобщава БНР.

В телефоните на двамата са открити клипове, които показват извършеното от тях, разказват близки до разследването и уточняват, че детето е било измъчвано дни наред. 

Според лекари от "Пирогов" двамата младежи редовно са биели детето. Свидетелство за това са множеството открити синини по цялото му тяло, които са стари, а не само от деня, в който Христо е приет в болницата.

Кома и голям кръвоизлив в мозъка са последствията за малкото дете от последния му нанесен побой.

Засега не е ясно защо двете момчета са пребили 3-годишния Христо. След задържането им те не са обяснили мотивите си. 

Все още има неяснота и по въпроса защо майката на Христо е наела младежите да гледат сина ѝ.

Заради пътуванията си в чужбина цигуларката Невена Веленска наемала детегледачки. Според една от версиите едно от момчетата е било син на неин познат и затова Веленска оставила малкия Христо на неговите грижи. 

Според друга версия път ѝ се наложило да замине спешно и затова наела младежите, като познавала само единия от тях. 

Срещу Александър Донков и Патрик Първев вече е повдигнато обвинение за опит за убийство. Двамата са задържани за 72 часа. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.07 2015 в 14:26

Тия двамата ненормалници не са гейове. Гейовете не са агресивни, те си се мажат там и си се любят и са си спокойни. Тия и педераси не са. Тия са уроди неземни надрусани и откачени.Тоя единия ако па не е "работил" върху майката те па на. Па може и двамата да са се представили върху нея. А за нея па идеално !Хем ще е "обслужена" , хем ще има кой да и гледа детето!Само ме е яд , че тая мърла си е оставила детенцето при нея.Да го беше дала на някои свестни хора да са го гледали като писано яйце!

23.07 2015 в 14:26

Тия двамата ненормалници не са гейове. Гейовете не са агресивни, те си се мажат там и си се любят и са си спокойни. Тия и педераси не са. Тия са уроди неземни надрусани и откачени.Тоя единия ако па не е "работил" върху майката те па на. Па може и двамата да са се представили върху нея. А за нея па идеално !Хем ще е "обслужена" , хем ще има кой да и гледа детето!Само ме е яд , че тая мърла си е оставила детенцето при нея.Да го беше дала на някои свестни хора да са го гледали като писано яйце!

23.07 2015 в 01:06

Тази е толкова цигуларка, колкото аз съм цугтромбонист. Има нещо много по-гнило в цялата история.

Патката от воле нарушава всички алинеи на чл. 125, както и чл. 126, ал.1 от СК. Освен това, какво правим с чл. 87 от ЗЗ, според който само тази тъпанарка може да даде бързо информирано съгласие за лечение, иначе се тръгва по дирекциите и по мъките. Уж можела да си дойде бързо, ама при примерно перитонит, кой ще я чака?!

Горкото дете... Как се възстановява човек след такива мозъчни травми и операции, не ми се мисли, щото имам някакви впечатления. Психическите травми няма какво да ги коментираме.

А тези двамата са ясни като бял ден - типични представители на загубеното поколение. На такива не бих поверил един ден крава да пасат, независимо колко свестни изглеждат на пръв поглед, тая им оставила 3 годишно дете за месеци. Самият факт, че са се навили да гледат толкова малко дете, че и за дълъг период отгоре на всичко, говори че най-малкото са крайно безотговорни и завеяни, а твърде вероятно да не им е чиста работата, както закономерно се оказало.

Предвид горното, тази е с най-голяма вина. Все едно да е оставила бебе под надзора и грижите на кучето и котката вкъщи и да си е била шуто по света.

22.07 2015 в 20:36

Mайката е проститутка.Ако толкова и дремехсе за малкия щеше да го вземе с нея!Каква майка трябва да е да си заeбе 3 годишния си син с 18 годишни педалчета ?

22.07 2015 в 18:41

Недоумявам как една нормална майка може да повери грижите на детето си на 18 годишни младежи за много дни? Тя не е ли наясно,че тези младежи още за себе си не могат да се грижат, а ще обгрижват дете на 3 години!? Дори да не са го малтретирали , едва ли са знаели какво да правят денонощно с едно дете само на 3 години!Пълно малоумие и безотговорност от страна на майката!За биячите не мога да намеря думи?

22.07 2015 в 17:46

До коментар №9:
Не, Shith Lord, не са гейове. Те са тъпи, хетеросексуални, извратени, садистични дегенератчета с болен и промит мозък, живеещи като скотове и държащи се респективно като неандерталци - ама точно като тебе!
И точно както ти мачкаш гейовете, за се почувстваш по-малко прецакан, така и те мачкат 3 годишното дете! Надявам се дори и толкова деградирало създание като теб да открие съществените прилики в твоето и тяхното поведение.

22.07 2015 в 17:17

Да им забранят вазелина в затвора.

22.07 2015 в 17:15

Ужасно!Подрастващи съдисти!!!Това звучи невероятно!В какъв свят живеем?Как е възможно две млади момчета да изтезават дете на 3 годинки и да заснемат издевателствата си над него?Та тези идиотчета утре като излязат от затвора ще бъдат потенциални убийци при всички възможни случаи.Защо отмениха смъртното наказание?Само то може да спаси обществото от такива типове.Сега ще си признаят под диктовката на "великия" Марковски и ще получат не повече от 10 години.За добро държание ще лежат само 5.И след това може някоя майка на по-голямо дете да изпищи защото тия изроди ще излязат ошлайфани и с нови идеи.ЗА ТАКИВА Е НУЖНА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА!

22.07 2015 в 17:10

Садистчетата ще си получат заслуженото, но дано има по-малко майки като тази на света, някои просто не трябва да стават такива...

22.07 2015 в 16:41

"Двамата са задържани за 72 часа." Страхотно ! След това някой ще изкара тези вампири по-бели от арктическия сняг, делото ще се протака по "процесуални" причини, разни организации ще хукнат да защитават правата им и в краен случай ще избягат и никой няма ги ги търси. Иначе празните приказки за съдебни реформи са на пълни обороти - само дето садистите и разбойниците не знаят и не им пука за това.