Мъж заплаши с разстрел медици от Бърза помощ в Благоевград

OFFNews 10 февруари 2015 в 09:12 7190 9

Мъж заплаши с разстрел медици от Бърза помощ в Благоевград

Мъж заплаши спешни медици в Благоевград с разстрел. Това е станало след полунощ, след като пенсионираният служител на ОДМВР-Благоевград повикал Бърза помощ, защото 48-годишната му съпруга припаднала, съобщава БГНЕС. 

След като линейката не дошла в продължение на 5 минути, той качил съпругата си на семейния автомобил и я закарал до болницата. В същото време линейката стигнала до адреса със спешен екип. 

Жената била приета от дежурните медици в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Съпругът обаче започнал да блъска по стъклото на прозореца на дежурния оператор в Регионалната координационна централа на ЦСМП-Благоевград. Мъжът крещял, че ако на жена му стане нещо, ще отиде и вземе пистолета от дома му и ще ги разстреля.

От трясъка по стъклата излезли и дежурните през нощта шофьори на линейки във филиала на ЦСМП-Благоевград.

Разгневеният съпруг твърдял, че линейката трябва да пристигне в квартал "Изгрев" на 4-ата минута след повикването. Шофьорите се опитали да му обяснят, че системата на тел. 112 е бавна, операторите в София първо разпитват за състоянието на болния, за точния адрес, след което предават сигнала до Регионалните координационни центрове. 

Мъжът бил "респектиран" от появата на други шофьори от Спешната помощ. 

Малко по-късно директорът на болницата в града заяви, че медиците не се били заплашвани с огнестрелно оръжие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!