Мъж и жена нападнаха двама полицаи в Пловдив

OFFNews 21 април 2020 в 21:45 4291 1

Двама полицаи са били бити снощи с камъни и дървета в пловдивската „Шекер махала“. До физическата саморазправа се стигало, след като в 22:30 часа притеснена жена подала сигнал на телефон 112 за това, че 16-годишната й дъщеря е била отвлечена.

Двамата униформени отишли на посочения от майката адрес, но там ги посрещнали пияните родители на младежа, които се нахвърлили срещу тях с тояги.

Бащата на момчето хвърлил камък по единия от служителите на реда и го улучил в лицето. Колегата му се намесил, но майката на кандидат-жениха го ударила по главата. На мястото са пристигнали и екипи на жандармерията. Агресивните родители на момчето са арестувани за 72 часа. Ранените униформени са получили медицинска помощ.

Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняеми и задържа мъж и жена за нанасяне на телесни повреди на двама полицейски служители, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. 39-годишната С.А. е обвинена, че на 20 април 2020 г., в Пловдив, причинила лека телесна повреда на полицейски служител по време на изпълнение на служебните му задължения. Като обвиняем е привлечен и М.Р., на 47 г., затова, че е причинил лека телесна повреда на друг полицейски служител при изпълнение на служебните му задължения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12548

1

Hristo Hadzhiev

23.04 2020 в 12:44

А бе защо не споменавате, че мъжът и жената са "братчеди", или по-точно 'индо-българи'. Какво лошо има в това, да се знае какви са повечето 'индо-европейци'. Повечето рекох, да не ме обвините нещо ей.