Хванаха зам.-кмета на Карнобат да шофира пиян

OFFNews - Бургас 01 август 2016 в 15:09 4832 4

Заместник - кметът по финанси на Карнобат, Жельо Георгиев, е заловен да шофира пиян в събота вечерта. Полицаите спрели лек автомобил „Опел Астра“, около 18 ч., на улица „Ивайло“ в града. При проверка с дрегер е установено, че шофьорът е с 1.65 промила алкохол в кръвта. Образувано е бързо производство.

Самият Георгиев отказа да потвърди, но и не отрече за случая. Определи го като „нелепа история“. Каза, че няма да коментира, докато не види „кое какво как е“. Добави, че изчаквал действията на органите и няма да даде подробности в рамките на няколко дни.

Кметът на Карнобат Георги Димитров потвърди, че е запознат със случая, но подчерта, че докато не излезе резултатът от кръвната проба, за него това не е станало факт. Димитров бе категоричен, че законът е еднакъв за всички и, ако бъде потвърдена пробата, вероятно ще предприеме и административни мерки спрямо заместника си.

Жельо Георгиев управлява финансите на община Карнобат вече трети мандат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21668

4

Руслан

01.08 2016 в 20:02

А на бас че си е подострил пръста да върти телефоните.
Дано е ударил на камък.

25665

3

Victimized

01.08 2016 в 15:51

На ВКС логиката е на извънземно ниво , с удоволствие ще заключат ,че няма как , точно пък кмета на Карнобат да е трезвен , все пак това един вид анти-реклама а бизнеса трябва само да расте , другото се смята за противоестествено ....
 
X

Да помогнем на украинските деца!