Двама загинаха в катастрофа. Линейката, дошла за оцелелия, също катастрофира

Ивайло Анев, Вероника Шербанова, Юлиан Христов 12 март 2015 в 10:09 16050 10

Двама души загинаха в катастрофа на разклона за село Войняговци тази сутрин, към 8.50 ч. Линейката, превозваща единствения оцелял, също е катастрофирала, съобщиха за OFFNews от СДВР.

Катастрофата край Войняговци станала, когато лек автомобил се ударил в дърво. Загинали са мъж и момиче. Раненият е шофьорът.

Линейката, с която екипът медици се отзовал на първия инцидент на Околовръстното шосе в София, е катастрофирала на кръстовището на бул. „Сливница” и ул. „Опълченска”. Пострадали са шофьорът на линейката и лекарят. Шофьорът е откаран във Военномедицинска академия с наранявания по главата, но е контактен.

Той е на 61 години и е с инициали М.С. Той има рани и контузии по лицето и носа и леко изкълчване на дясната раменна става. 

Пострадалият лекар пък е на 66 години и е с инициали Г.В. Той има мозъчно сътресение и контузия на дясната тазобедрена става.

Лекарят и шофьорът на линейката са орегледани и са изписани за домашно лечение.

По информация на полицията линейката се е блъснала в друг лек автомобил на кръстовището. Уточняват се обстоятелствата, при които е станала катастрофата. Най-вероятната причина е недаване на предимство на линейката.

Пострадалият при първата катастрофа, на разклона за Войняговци, който е бил превозван от спешния екип, е откаран от друга линейка в болница.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!