Доброволец от пожарите гони бандит с АТВ

Юлиан Христов 04 юли 2012 в 12:17 3569 2

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Людмил Кюковски, от OFFRoad-Bulgaria.com, който обикаляше с АТВ, района на пожарите, за да насочва огнеборците, неволно се включи в акция по гоненето на избягал бандит.

Случката се разигра пред офиса на Людмил в Дружба, където е паркирал АТВ-то си. Когато го разтоварвал от платформата на камиона, за да тръгне към Бистрица и за трети пореден ден да се включи в гасенето на пожарите, при него дошли двама полицаи и се заговорили за пожара. В този момент по радиостанциите съобщили наблизо, че спрян от патрулка наблизо водач е избягал от полицаите и спешно всички полицаи трябва да се включат в издирването му.

Люси веднага качил един от полицаите, с които говорил на АТВ-то си и насочвани по радиостанцията настигнали беглеца. Тъй като навлезли в пресечена местност, станало опасно двамата с полицая да са на едно АТВ. Униформеният слязъл, Кюковски настигнал бандита. Той обаче бил много по-едър от него и Люси не успял да го обезвреди. Докато полицаят дойде, бандитът избягал през реката към гората, която е между Дружба и Враня.

Беглецът вече е идентифициран. Той е спрян при полицейско преследване на автомобила му Ауди А6. Мъжът, който е от ромски произход, изскочил от колата на ул. "Димитър Пешов", тръшнал вратата и дори успял да я заключи преди полицаите да излязат от патрулката. После хукнал да бяга. При последвалата проверка се оказало, че е добре познат на местните полицаи от 8 РПУ. Той шофирал от няколко месеца без книжка. Вероятно това е и причината за бягството му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови