20 маскирани пребиха с бухалки фенове на Левски в заведение в Младост

OFFNews 21 юли 2017 в 08:35 6799 1

Пребиха с бухалки фенове на Левски в букмейкърски пункт в София

Трима души са пострадали сериозно, след като били нападнати и пребити, докато гледали снощния футболен мач в заведение в столицата. Инцидентът е станал по време на мача "Левски" – "Хайдук" (Сплит), съобщи БНР. 

Двайсетина маскирани са пристигнали с автомобили и са нанесли побой на клиенти на квартално заведение в Младост, уточни МВР. Сигналът е получен на тел. 112 около 22,40 часа. На място незабавно са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Пострадалите са транспортирани в болница, те са прегледани и освободени с леки наранявания. На местопроизшествието е извършен оглед, разпитани са свидетели. Криминалистите работят в рамките на образуваното досъдебно производство, изясняват всички факти и обстоятелства около случая, предприети са действия за установяването на извършителите, информира МВР. 

Няколко привърженици на футболен клуб "Левски" са гледали срещата между любимия си отбор и "Хайдук" (Сплит) по телевизията. В този момент те са били нападнати от мъже, излезли от джип и лека кола. Нападателите са удряли хората с бухалки и метални тръби. След инцидента извършителите са избягали.

По-рано днес от МВР съобщиха, че снощната среща между двата футболни отбора от турнира на Лига-Европа е преминала без инцидент.

Преди двубоя са задържани трима мъже, носили в себе си маски и метален бокс. Преди началото на второто полувреме е задържан мъж във видимо нетрезво състояние и без документи за самоличност при опит да влезе в спортната зона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

1

Victimized

21.07 2017 в 14:09

Защо никъде не пишете, че левскарите спретнаха една заря около Хилтън, която се чу от всички в региона , има дори и видео.
И реално този инцидент може да е свързан с това тяхно своеволие.
 
X

Подкастът на OFFNews