"Ислямска държава" обучава деца в училища за убийства (видео)

OFFNews Последна промяна на 23 ноември 2014 в 09:05 18685 21

Деца, тренирани в училищата за убийства на ИД.

Снимка VICE

Деца, тренирани в училищата за убийства на ИД.

Училищата в завзетите от "Ислямска държава" (ИД) територии преподават на децата как да стрелят с автомати и да убиват неверници, става ясно от ново видео, публикувано от джихадистите.

Видеото показва група от казахстански мъже, жени и деца, които са се присъединили доброволно към ИД. В него се вижда как мъжете и децата, някои от които са 3-годишни, се обучават как да се бият и убиват. Те говорят предимно на руски език.

В една от сцените преподавател учи рускоговорящите деца как да пишат имената си на арабски, а някои от тях дори не изпитват затруднение да говорят езика. Това се налага, за да може децата да се научат да четат корана.

"Ние ще ви убием, неверници. В името на Аллах ще те убием", казва едно от момченцата в клипа.

Според казахстанския комитет по сигурността повече от 300 казахстанци се бият на страната на ИД, включително и 150 жени. Все още обаче няма преброяване на децата, които са отишли заедно с родителите си. Бройката обаче може да е занижена.

                                                                              Кадри от видеото, показващи казахски деца.

Според Татяна Дронзина, експерт по тероризма от Софийския университет, казахите ще продължат да се присъединяват към ИД, докато не получат нефилтрирана информация от първа ръка за случващото се там, включително и знанието, че жените от малцинствата са продавани в робство.

Доклад от 3 ноември твърди, че 80% от казахите, биещи се в Сирия и Ирак, вече са мъртви, а видеото показва, че мъжете и децата разбират, че се обучават, за да умрат.

"Запознайте се с някои от нашите нови братя от Казахстан. Те отговориха на агресията на кръстоносците и бързат да подготвят себе си и своите деца, знаейки много добре, че тяхното завръщане у дома ще е при Аллах", се казва във видеото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.01 2015 в 19:26

малий големи разбирачи и то в ..дълбочина
кракът им не е стпъвал в Израел нито са си показвали носа в близкия изток, но пък ги разбират нещата, генетично надарени гениални умове!

27.11 2014 в 10:04

Съвсем скоро ще има нужда от нов кръстоносен поход, за да се изтръгне исляма.

Колкото до евреите, те са мразени, заради алчната си природа от всички.

Но проблема е, че всички тези земи са били християнски, завзети със сила и убийства от мюсюлманите. Исляма не е толерантна религия, и скоров реме тий наречените християни трябва да разберат, че с толерантност няма да могат да се борят срещу това зло.

24.11 2014 в 20:38

До: Един друг

В израелския парламент има ДЕСЕТИНА депутати-палестинци. В коя ислямска държава има поне един евреин-депутат? Направете си проучване сам.

През 2011 г., по време на големите демострации на площад „Тахрир“ в Кайро, тълпата изнасили една американска репортерка с викове „Еврейка, еврейка“. Тя не е първата. Разберете, омразата към евреите и друговерците няма други основания, освен религиозни. Българите са били клани не защото са друг етнос, а защото са християни. Арменците също, в още по-огромни мащаби, кампанийно и садистично.

Всяка петъчна молитва в ислямските държави започва със проклятия към евреите. Евреите са най-големият враг на мюсюлманите, защото извергът Мохамед ги е мразел страстно. Мразел ги е, защото не са искали да приемат исляма.

След като приключат с евреите, мюсюлманите са длъжни да се заемат с християните, изидите, хиндуистите и будистите и „недобрите мюсюлмани“ (тези от вражеската секта също са неверници). Коранът задължава мюсюлманите да наложат исляма на цял свят. Те имат една основна задача, да създадат световен халифат, да наложат шариат в целия свят. Коранът казва, че само тогава ще има световен мир и справедливост. Да Ви напомня с нещо „светлото бъдеще“ или „великия райх“?

Ислямът е тоталитарна система облечена в религиозна дреха за промиване на мозъци. И аз търсех други причини за безумието на джихада преди да прочета Корана и Хадит, защото не вярвам в никакви религии. По мои наблюдения, само силнорелигиозните хора ИСТИНСКИ разбират какво мотивира джихадистите. Нерелигиозните хора не разбират какво се случва в главата на тези религиозни фанатици. Мотивацията им е ЧИСТО религиозна. САЩ и Израел са им врагове само защото са неверници.

Ислямът е идеология на разделението, омразата, смъртта и унищожението. Затова ислямските държави са кална дупка и тънат в бедност. Само свободните умове създават проспериращи държави. Ливан, който споменавате, е бил прекрасно място преди да нахлуят палестинците през 1970-те и да започнат да избиват християните.


24.11 2014 в 19:43


„…казахите ще продължат да се присъединяват към ИД, докато не получат нефилтрирана информация…“

Татяна Дронзина е дебил! За каква филтрирана информация говори тази малоумна жена? Никой от тези дяволски създания, родителите на тези деца, не си праща децата на курорт – пращат ги съзнателно на смърт. Ислямът е сатанински култ към смъртта.

1) Ислямът по същество е терористична идеология, защото се налага с меч. В Корана много подробно е обяснено, че трябва да режеш глави и да всяваш ужас у неверниците.

2) Рекрутърите не лъжат за какво набират джихадисти. Набират ги за джихад.

3) Джихадистите нямат нужда от лъжи или филтрирана информация, за да се присъединят към ИД. На тях им казват, че ще налагат исляма и ще умрат в битка за исляма. Така ще отидат в рая. Пише го в Корана, и рекрутъритет повтарят същото.

Всеки друг може да си позволи да каже такава глупост, но не и преподавател, който се представя като „специалист по тероризма“. В исляма има степени на отдаденост на алах, и джихад е най-високата степен. Само с джихад е сигурно влизането в рая. Дори за Мохамед никой ислямски теолог не твърди със сигурност, че е в рая. Нико не знае дали той е там, защото не е умрял в битка за алах.
В статията е написано едно към едно, че тези деца знаят, че се готвят за смърт. В главата на Татяна Дронзина има всякакви други неща, но не и експертни знания за този вид терористи.

24.11 2014 в 11:00

"Един друг", тзи идиотлъци дето пускаш, през две-през три имама ли ти ги диктува или имаш забита антена между маясълите и директно ги хващаш по второто радио Грозни (кавказ радио)! Поне слагай някоя и друга твоя дума, говно ислямско! Това че си бит от природата и съдбата - те прави прекрасен кандидат за ислямска фъшкия. Съвет: Прочети някоя свястна книга, занимавай се със спорт, прави лицеви опори с пляскане и от време на време гледай клиипчета с кадри от израелския спецназ или южнокорейския, да ти мине мерака за ислямския героизъм. Може пък да станеш, от исямска фъъшкия човек. Освен ако те радва убийството на деца, криенето под полите на жените и зад гърбовете на цивилни и рязането на клитори.

24.11 2014 в 01:46

Тези хора за пореден път доказват колко са опасни, защото докато всички държави започват да обучават войниците си след като завършат гимназия ислямистите започват да ги обучават още от раждането им, което ще създаде най-опасните и добре обучени войни в света. За голямо съжаление всички виждаме как толкова десетилетия наред никой не можа да унищожи напълно талибаните - нито руснаците са успяли, нито американците успяха.. много жилави кучета са, а страшното е че още по-жилави и устойчиви ще стават и такива видеа само го доказват.

23.11 2014 в 22:59

Ей, хора, колкото и да ви се струва странно- това е заплахата. Тя се създава от една друга държава, която ни убеждава в ценностите си, но в същото време подготвя това "племе" за джихад. За да може да разделя и владее. Седим си ние тук на кръстопътя и се правим на демократи, а в същото време - комунистите ни таковат, а хамериканските полуфабрикати ни подготвят тези младежи. Яко, а? И ко шъ прайм?

23.11 2014 в 21:55

Това ще се получи в перспектива нещо като ДС агентурата ще ги внедряват навсякъде разни готови за камикадзе и после ще гледат сринат системата отвътре.

23.11 2014 в 20:32

Е, ти се изказа... Израел бил цивилозован, че и демократичен. Няква друга нелепост за ционистите да измислиш?

САЩ нищо не могат да изравнят със земята. Армията им е разсипана, откакто обърнаха войната на бизнес за Халибъртън и Академи. В момента сума представители на техния brass реват, че последните 20 години се правят на жандармреия и са тотално неадекватни към истинска, а не асиметрична война. Срещу нещо като Русия или да не кажем Китай, много зор ще видят, като това е по тяхно мнение.

А това, че нямало разкошни държави в Близкия изток аз ли го предпоставих? Ти като по-дърт, трябва да си чувал за Ливан. Кой го разсипа, за да заеме неговото място Дубай? А кой първо направи преврат в един изключително цивилизован Иран и свали демократичния Мосадек, за да сложи американските марионетките Пахлави? Пък после англиачните като видяха, че батковците няма да делят с тях, им спретнаха т.нар. ислямска революция, за да покажат, че още са фактор в Близкия изток, с когото всички трябва да се съобразяват.

Та, англосаксонците са царе да освинят работата и после под предтекста да оправят ситуацията си пробутват тесните интереси на управляващата класа.

23.11 2014 в 19:58

Еми хората се надяваха все пак ФАЩ да изравнят Близкият Изток из основи, и след това мястото да се заравни гладко и асфалтира.

В тоя район освен Израел друго цивилизована и демократична държава и без това няма. With a Little Help from My Friends, израелците ще свършат най-добре тази работа.

Щото пиндосите доказаха, че и за това не ги бива. Омерзен съм.