Възраждане отидоха при Радев без маски и поискаха - никакви мерки, без зелен сертификат

OFFNews 07 декември 2021 в 13:47 10930 4

Държавният глава Румен Радев проведе консултация преди връчването на мандат за съставяне на правителство и със седмата по големина партия - Възраждане.

Решенията не търпят отлагане. Смятаме, че това, на което трябва да се обърне внимание в самото начало, е нормализацията на живота в нашата страна. Продължаването на всички т. нар. противоепидемични мерки е нещо, което трябва да бъде прекратено като практика. Смятаме, че трябва да се премахне зеления сертификат, заяви председателят на партия Възраждане Костадин Костадинов.

Според него сертификатът бил "много тежка дискриминационна форма".

Хората трябва да получат правото си на нормален и достоен живот, а децата ни да имат възможност да получат едно нормално образование, посочи Костадинов.

Той повдигна и темата за демографската катастрофа, която заплашва нацията ни от стопяване. Според лидера на Възраждане здравната ни система почти не функционира.

"Ако се вдигне цената на тока от 1 януари, това ще допринесе за засилването на кризата", каза Костадинов.

Той бе категоричен, че по отношение на Северна Македония не може да има компромис, който да е крачка назад от българските национални интереси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

4

sawall

07.12 2021 в 17:07

Колко е жалък Коста Копейкин, искал да се махнат мерките И да функционира здравната система. И как го смяташ това, изедник? Кърлеж в прасеца на данъкоплатеца, на руска хранилка, и накрая - аз вика съм голям патриот... Гади ми се от хора като него.

1331

3

ваксиниран

07.12 2021 в 15:51

Аз не мисля, че от Възраждане са тъпи - предполагам, че всичките от ръководството са отдавна ваксинирани. И да ги пратиш в отделението, най-много да кажат - ето, нищо ни няма.

Нещастници са защото лъжат избирателите си и им вярват. По същия начин, по който във FOX News всички са ваксинирани, ама агитират против ваксините.

Мазни нещастници, за които даже животът на "техните" хора няма значение.

10212

2

Човека

07.12 2021 в 15:36

От там, президента да ги прати всичките в ковид отделенията на несъществуващия вирус, за по една седмица, без маски и без ваксина, да убедят симулантите и да си докажат тезите. Барабар с всичките им малоумни привърженици.

1331

1

ваксиниран

07.12 2021 в 14:52

Нещастници.

 
X

Да помогнем на украинските деца!