Кои 5 булеварда обещава да ремонтира Спаси София

OFFNews 03 октомври 2019 в 09:52 4357 0

Част от основните булеварди в София все още са осеяни с дупки и неравности и имат нужда от спешен ремонт и/или разширение, пишат на страницата си във фейсбук Спаси София. 

Кандидатът на организацията за кмет на столицата Борис Бонев и за общински съветник Гергин Борисов обещават да ремонтират цялостно пет от тях.

Това са: бул. Сливница - от Орион до СОП, с разширяване на пътните платна и изграждане на тротоари, осветление и озеленяване; бул. Цар Борис III - асфалт, вместо павета, които да отидат по малките централни улици. Ще се изгради ново трамвайно трасе, локално платно, тротоари, велосипедна алея, канализация, осветление и озеленяване, ул. Мара Бунева - освен пътните платна и тротоарите, ще се изгради трамвайно трасе, канализация и осветление; бул. Самоковско шосе и ул. Димитър Пешев - преасфалтиране и изграждане на тротоари, осветление и озеленяване, както и кръстовище на две нива при бул. Цариградско шосе; бул. Рожен - нов асфалт, тротоари, озеленяване, осветление и подземни комуникации. 

Ние имаме ясен План за София и знаем как бързо и ефективно да постигнем промяната, уверяват от Спаси София

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови