Секси водеща иска да се превърне в муха заради Алегри

OFFNews 22 март 2018 в 18:36 3423 0

26-годишната водеща на шоу за Серия Б в ефира на Скай Италия Дилета Леота вече е по-популярна на Апенините от голяма част от играчите.

На стадионите има повече банери в нейна чест, отколкото за тези на терена. Популярността й е обяснима предвид зашеметяващата външност и безспорния талант на водеща. В сърцето на Леота има място за всички тимове от Серия Б, на които тя се радва като на свои деца. Миналата година тя отпразнува влизането на СПАЛ 2013 в Серия А, а сега следи с интерес изявите на Емполи и очаква завръщането му в елита.

Тя се затруднява да отговори кой ще грабне обаче скудето - Ювентус или Наполи. Двата отбора са в яростна битка на върха и според госпожица Леота всичко ще стане ясно на 22 април, когато е директният сблъсък между претендентите за трофея на "Алианц Стейдиъм".

"Много бих искала да се превърна в муха, за да чуя какво казва Макс Алегри в съблекалнята на Ювентус. Любопитно ми е да знам какво се обърка на финала на Шампионската лига в Кардиф и какво им каза на "Уембли" срещу Тотнъм", коментира Леота пред "Тутоспорт".

В английската столица Юве обърна мача с Тотнъм от 1/8-финалите на Шампионската лига само в рамките на три минути през втората част, след като допусна през първото полувреме гол във вратата си. В Кардиф стана точно обратното. След 1:1 в първото полувреме, Ювентус се срина през втората част и загуби с 1:4.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови