Celestyal с обновени менюта и пакети за напитки

OFFNews 06 март 2024 в 14:29 2195 0

Celestyal Discovery

Снимка Celestyal Cruises

Celestyal Discovery

Celestyal обнови менютата в ресторантите със специализирана кухня на борда на двата си кораба. Това се случва преди първото отплаване на Celestyal Discovery през март и непосредствено след реновацията на Celestyal Journey. Компанията обновява и пакетите с напитки на борда, които вече са с нови имена и предлагат повече възможности.

Брасерията в средиземноморски стил “Grill Seekers“ ще посреща гостите и на двата кораба. В менюто ѝ има ястия като сърф и търф, бразилски стек пиканя, американско говеждо Вагу, аржентинско говеждо от породата Блек Ангъс, австралийски агнешки котлети, датски стек томахоук от свинско или телешко. Предлага се и селекция от морски дарове, сред които и разнообразие от пресни филета риба от Егейско море, кубински омар и джъмбо скариди.

Celestyal следва отзивите на своите гости и запазва в менюто блюдото с антипасти в италиански стил, а новите предложения с десерти включват "Креп сюзет" фламбе, „Рум баба“ и топло кюнефе.

Ексклузивният за Celestyal Journey ресторант „Pink Moon“ предлага обновено меню, вдъхновено от азиатската кухня. В него са добавени ястия с рамен и нудли. Декорът на ресторанта пресъздава японски интериор, вдъхновен именно от традиционната японска архитектура.

Celestyal не само подобрява менютата на ресторантите, но и въвежда нов подход при ценообразуването. Предлаганите ястия вече се остойностяват поотделно, което позволява по-голяма гъвкавост за гостите.

В момента и двата ресторанта са включени в отстъпката от 25% при закупуване на пакета Celestyal Plus+ Experience. Той включва и премиум пакета с напитки "Sky High", 150 евро отстъпка за предварително резервирана екскурзия на брега на човек, всички пристанищни такси, такси за обслужване и достъп до Wi-Fi.

Неповторимите кулинарни моменти са изключително важен елемент от круизното преживяване според нашите гости и туристическите агенти, с които работим. В Celestyal непрекъснато се стремим да предлагаме на нашите гости автентични, оригинални и вкусни възможности за хранене както на борда на нашите кораби, така и на брега. Нашите ресторанти със специализирана кухня, които предлагат невероятни преживявания на страхотна цена, са само една от фантастичните възможности за хранене на борда на корабите ни. Нямаме търпение клиентите ни да опитат ястията в новите ни менюта тази година, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.

В момента Celestyal предлага 50% отстъпка от всички пакети Celestyal Plus+ Experience, 30% намаление за единични екстри на борда, ниски цени за деца и до 70% отстъпка за трети или четвърти гост в каюта.

Компанията обновява и пакетите с напитки на борда, които вече са с нови имена и предлагат повече възможности.

Пакетите са разделени в две категории: „Go All In” за гостите, които разчитат на пълния спектър от възможности и „Keep it Simple” за пътуващите, които са избрали своите напитки предварително.

Какви са възможностите

В категория „Go All In”

Sky’s The Limit – пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Premium Plus, включва разнообразие от бири, вина, дестилирани алкохолни напитки, ликьори и коктейли на цена до 10 евро за напитка. Освен това пакетът предлага 20% отстъпка на избрани вина. Цената на Sky’s The Limit е 47 евро на човек на ден.

Sky High е пакетът, който е познат на гостите с предходното си наименование Premium, и е включен в пакета Celestyal Plus+ Experience. Sky High предлага богат избор от вина, дестилирани алкохолни напитки, безалкохолни коктейли, алкохолни коктейли на цена до 7 евро, наливна бира, безалкохолни напитки и топли и студени кафета и чайове. Цената на пакета e 30 евро на човек на ден.

Clear Skies – пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Alcohol-Free, включва разнообразие от безалкохолни коктейли, плодови сокове, безалкохолни напитки, смутита, млечни шейкове, скрежина и специални топли и студени напитки. Цената на Clear Skies е 27 евро на човек на ден.

В категория „Keep It Simple”

• Refresh – пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Soft Drinks, включва наливни или бутилирани безалкохолни напитки, плодови сокове в чаша, минерална или газирана вода в чаша. Цената на Refresh е 10 евро на човек на ден.

• Sweet Treat – пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Kids, включва селекция от безалкохолни коктейли, млечни шейкове, скрежина, неограничени безалкохолни напитки, сокове в чаша, горещ шоколад или какао. Цената на Sweet Treat е 16 евро на човек на ден.

• Hydration, познат на гостите с предходното си наименование Premium Water, включва бутилирана минерална или газирана вода. Цената на Hydration е 8,50 евро на човек на ден.

• Caffeinator включва неограничен брой специално кафе и селекция от билкови чайове, заедно с минерална или газирана вода в чаша. Пакетът е познат на гостите с предходното си наименование Coffee. Цената на Caffeinator е 12 евро на човек на ден.

С обновяването на пакетите с напитки, които вече имат по-свежи имена и предлагат повече възможности, си поставяме за цел да удовлетворим потребностите на всички наши гости. Независимо дали ще изберат премиум офертите като „Sky’s The Limit”, или се спрат на по-семплия пакет „Refresh”, нашите гости имат разнообразни варианти за всеки вкус. Стараем се да опростим офертите максимално, но едновременно с това да предлагаме много повече възможности, за да сме сигурни, че гостите ни се наслаждават на страхотно преживяване на борда, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.

Промените влизат в сила за целия флот на Celestyal със старта на новия плавателен сезон на 2 март 2024 г.

За повече информация можете да посетите celestyal.com

За Celestyal

Celestyal – компания за целогодишни круизи и носител на редица награди, продължава да налага стандарти за незабравими моменти за пътуващите до гръцките острови, Адриатика и Арабския залив. Компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемство с истинско сливане с атмосферата на дестинациите, както на борда, така и на сушата. С два чисто нови кораба, всеки с капацитет до 1260 души, Celestyal дава приоритет на силно персонализираните услуги и създава висококачествена обстановка, която посреща над 100 000 пътници от повече от 130 различни националности годишно.
Уникалният подход на компанията, за който засвидетелстват обратната връзка от клиентите на Celestyal и проучванията на пазара, допринася за продължаващия ѝ успех в круизната индустрия. Погледът на Celestyal се разпростира отвъд гръцките и средиземноморски брегове, а целта ѝ е да зададе нови посоки в круизните преживявания. Посвещавайки се на мисията да създава автентични и незабравими моменти, компанията гледа към бъдещето и затвърждава визията си да предлага на пътуващите уникални и разнообразни дестинации, които разширяват кръгозора.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!