Celestyal Discovery с първо плаване и нова визуална идентичност

В момента три- и четиридневните плавания по маршрута „Иконична Егея“ са на цени от 249 евро на човек

OFFNews 28 март 2024 в 10:19 1394 0

първо плаване

Снимка Celestyal Cruises

Първо плаване на Celestyal Discovery

Celestyal Discovery отплава за първи път на 22 март 2024 г. по Егейско море и демонстрира новата визуална идентичност на круизната линия. Корабът пое на първото си пътешествие от пристанище Лаврион в Атина под ръководството на опитния капитан Панайотис Гиакуматос и неговия екипаж. Към тях се присъединиха и представителите на висшето ръководство на Celestyal, които приветстваха първите гости на Celestyal Discovery.

Първият маршрут, по който корабът отплава, е „Иконична Егея“ със спирки в Миконос, Кушадасъ, островите Патмос и Санторини. Тридневното пътешествие достига до общо пет пристанища, а от 1 април към тях ще бъде добавено и известното пристанище в Ираклион, остров Крит. В периода от март до ноември Celestyal Discovery ще редува плаванията по тридневния маршрут „Иконична Егея“ с четиридневния маршрут „Иконична Егея“, който ще има допълнителна спирка на остров Родос.

След като се присъедини към флота на Celestyal, корабът Celestyal Discovery, който е с капацитет 1266 души, премина през ремонтни дейности на стойност няколко милиона евро. Celestyal инвестира значителни средства в обществените пространства на борда и цялостния ремонт на каютите. Корабът може да се похвали с новото кафене Café Nation, където се сервира кафе illy, пицарията Pizza Oven, както и Discovery Lounge, който ще си партнира с различни марки през целия сезон.

Новата визуална идентичност на Celestyal Discovery се състои от:

• Обновено лого на Celestyal и нов шрифт с по-изчистени линии и симетрия, които се вписват по естествен начин в дигиталния свят.
• Отличителен корпус със синя вълна. Концепцията е създадена от оперативния екип и демонстрира сътрудничеството между екипите в компанията, както и движението на Celestyal напред.
• Характерните за Celestyal звезди.
• Уникален дизайн на комина, който допълва визията на всеки кораб и показва красивите линии на всеки един от плавателните съдове.

Celestyal Journey също ще има нова визуална идентичност. Тя ще бъде представена в началото на 2025 г., след като корабът премине планираната профилактика в Арабския залив. Celestyal Journey ще бъде част от програмата с плавания през зимата от ноември 2024 до март 2025 с начална точка пристанището в Доха, Катар.

Този уикенд имахме удоволствието да посрещнем 1100 гости на борда на най-новия ни кораб Celestyal Discovery. Успешно обновихме флота си за по-малко от година, като останахме верни на стремежа си да инвестираме в преживяването на нашите клиенти. Celestyal вече предлага първокласни пътувания, по време на които гостите се потапят напълно в атмосферата на дестинациите и се наслаждават на незабравими моменти както на борда, така и на сушата. Настоящият период е изключително вълнуващ за нас, тъй като продължаваме да се развиваме като глобална марка и очакваме с нетърпение още промени през следващата година, заяви главният изпълнителен директор на Celestyal Крис Теофилидес.

“С радост поставяме начало на сезон 2024 и целогодишните ни плавания. Това се случва след като представихме 12 нови дестинации, напълно обновен флот и подобрихме изживяването на борда за нашите гости”, сподели главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.

„През изминалата година непрекъснато се вслушвахме в обратната връзка на клиентите и партньорите ни, за да разберем кое прави Celestyal толкова специална компания. За да отразим тази обратна връзка, развихме идентичността си, а обновеният флот и новата му визия са най-забележимото и естествено продължение в усъвършенстването на нашия бранд“, допълва той.

В момента Celestyal предлага три- и четиридневни круизи по маршрута „Иконична Егея“ на борда на Celestyal Discovery на цени от 249 евро на човек (в продажба са круизите за 2024 г. и 2025 г., а плаванията за 2026 г. ще влязат в продажба до няколко седмици). Посочените цени са за вътрешна двойна каюта, хранене, напитки с храненията, 75 евро отстъпка на човек за предварително резервирана екскурзия на брега, пристанищни такси и такси за услуги.

Пътуващите, които направят резервация преди 31 май, ще могат да се възползват от ниска стойност на авансовото плащане - от 125 евро на човек.

За повече информация можете да посетите celestyal.com

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!