Сблъсък между бившите на Григор Димитров тресе Мадрид

OFFNews 07 май 2017 в 11:04 21109 1

Турнирът в Мадрид едва е започнал, но феновете предвкусват истински екшън още във втория кръг при жените. Там може да се срещнат двата най-големи секссимвола на тениса - Мария Шарапова и Южени Бушар. Рускинята и канадката са сред завоеванията на българина Григор Димитров.

Но интригата е друга. Канадката реагира остро срещу поканите към Маша за големи турнири. Бушар е в лагера на тенисистките, които твърдят, че Шарапова трябва да си заслужи участията по честния път от нулата. 

Сладката американка прекъсна серията си от пет поредни загуби, след като победи в първи кръг французойката Ализе Корне. Следващата й съперничка ще бъде победителката в мача между участващата с "уайлд кард" Шарапова и Миряна Лучич-Барони.

"Надявам се да е Шарапова. И двете играят доста агресивно. Радвам се, че сложих край на негативната серия. Странно, но въпреки, че губех постоянно, усещах напрежение от това, че трябва задължително да спечеля. Казах си, че след като пет пъти губя в първи кръг, то вече наистина нямам какво да губя.

Опитах се да променя настройката си, да престана да мисля как изглеждам отстрани. Мисля, че започвам да се връщам на верния път", коментира Бушар, която от години преследва Григор Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

1

Black Hex

07.05 2017 в 12:53

Рускинята и канадката са сред завоеванията на българина Григор Димитров.

Има фактическа неточност в едната част на твърдението ви. Но да приемем, че това все пак може да мине за вярно.
Ма и аз знам така бе... с Юженито и с Машата... Всеки може така! Така и дедо знае! Я да се опита да яхне... СНЕГОРИНА да го видя аз тогава! Нека купи едно чанте и да се опита да се възщибири на СНЕГОРИНА! Тогава ще го призная за завоевател и пълнач първа категория.
То не е като да караш Хаямабуса значи. Да вземе един Иж Планета с кош да го видим.

Спазвайте правилника, който сами сте сътворили!
гароне МЪСТ ДАЙ!
https://id.offmedia.bg/profile/57334e15b5cd3026197b9a1236caabaf


 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки