Сабаленка след смъртта на бившия си: Немислима трагедия

OFFNews 21 март 2024 в 13:12 3587 1

Сабаленка

Снимка Getty Images

Сабаленка разкри, че двамата с Колцов са били разделени

Световната номер 2 в тениса и двукратна шампионка от Откритото първенство на Австралия Арина Сабаленка наруши мълчанието си след смъртта на бившия си приятел Константин Колцов.

Бившият хокеист от Беларус почина на 42-годишна възраст след падане от 23-ия етаж на хотел в Маями в понеделник.

Сабаленка разпространи кратко официално изявление в социалните мрежи. От него се разбира, че пътищата на двамата са се разделили преди трагедията.

"Смъртта на Константин е немислима трагедия, и въпреки че вече не бяхме заедно, сърцето ми е разбито. Моля ви, уважавайте личния ми живот и този на неговото семейство в този труден момент", написа тенис звездата.

Сабаленка не прекрати участието си в Маями, като й предстои мач с близката й приятелка Паула Бадоса, който беше отложен.

Самата Бадоса също отказа да коментира случилото се, макар да знае всички детайли.

"Знам всичко за случилото се. Тя ми е най-добра приятелка и не искам да я карам да страда. Да играем една срещу друга е доста некомфортно. Обещах й да не говоря за слуцилото се. Тя е силна и ще премине през това. Надявам се да направим истинска битка в еедин хубав мач", коментира Бадоса.

Междувременно бившата съпруга на Колцов Юлия Михайлова коментира пред беларуските медии станалото. Тя отхвърля версията за самоубийство и смята, че става въпрос за инцидент в пияно състояние.

"Най-вероятно е бил пиян - казва Михайлова пред "Зеркало". - За съжаление това е нормално за хокеистите.

В хотелската му стая са били намерени празни бутилки от алкохол. Стаята му е била с тераса с гледка към океана. Сигурно Константин не е преценил действията си...

Вкъщи все още е старият семеен компютър, в който е запаметена паролата за имейла му. Константин е бил резервирал още няколко апартамента на различни локации. Очаквал е доставки на стоки, които е пазарувал онлайн. Наел е кола за дълго време.

Не е планирал да умира. Разбира се, че винаги може да ти хрумне нещо подобно, но не е имало никакви признаци за подобна трагедия."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

1

dolivo

22.03 2024 в 08:39

А дали не е бил и агентура, дето си е повярвала бохемски и са го "вразумили" за назидание на живите агенти?

Много "руски" формат на смърт...
 
X

Да помогнем на украинските деца!