Шефът на КПКОНПИ: Иванчева звъни от чужбина, че ще остане по-дълго, харесвало й

OFFNews 24 април 2018 в 10:14 10323 2

Сигналът срещу кмета на Младост Десислава Иванчева е подаден в КПКОНПИ на 2 април. Тогава бизнесменът Александър Ваклин е заявил в антикорупционната комисия, че са му искани пари, заяви шефът й Пламен Георгиев по Нова тв. 

Той разказа, че Иванчева си позволявала "доста глезотии". Например - вдигали са се и отиват в съседна държава на почивка, планува се един период... аз това го знам, защото това е причината за едно от отлаганията за предаване на парите, решават, че им харесва, обаждат се и казват "на нас тук много ни харесва" и оставаме за още няколко дни", даде пример Георгиев. 

За съдия Пламен Панайотов, който остави за постоянно в ареста Иванчева и двамата обвиняеми с нея Биляна Петрова и Петко Дюлгеров, Георгиев обясни, че може да каже много добри думи за него. Двамата се познавали от години и Панайотов бил много добър професионалист. 

"Няма как да се иска отвод, защото ние нямаме никакви правомощия да извършваме действия по разследването. Претърсване, изземване и пр. се вършат само от прокуратрурата и нашата работа няма връзка с г-н Панайотов", коментира Георгиев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9023

2

Peter Pan

24.04 2018 в 12:11

Глезотии, коледна елха и т.н, ... а доказателства?

11866

1

кумчо вълчо

24.04 2018 в 11:04

Тоя зализан плъх говори не като магистрат ама като редактор на лайнаните кафавите свински медии и повече ми прилича на ония недъгавия Крачунов като визия и интелект. Бе парсчовци, нямате ли толкова пари са по-качествен актьорски състав?
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews