Пернишкият прокурор Бисер Михайлов отрича да е удрял някога съпругата си

OFFNews 14 октомври 2023 в 16:15 2178 2

Побой

Снимка Архив

Съпругата на Михайлов също отрича да е била бита.

Прокурорът от Перник Бисер Михайлов, който бе задържан след сигнал от семейството за насилие над съпругата му, отрече в съда някога да ѝ е посягал.

"Никога не съм бил опасен. Никога не е имало тежки скандали, драматични, между нас. Жена ми е в тежко емоционално състояние заради сина ни. Никога не съм я удрял! Това е смехотворно обвинение", заяви Михайлов, цитиран от БНТ.

Бисер Михайлов е баща на Васил Михайлов, станал ноторно известен като "прокурорския син от Перник". 19-годишният Васил е под домашен арест и е обвинен в закани за убийство, побой над приятелката си и др.

Според Бисер Михайлов сега случаят се дирижира от общественото мнение.

"Когато тълпата влезе в съдебната зала, правото излиза от нея", каза той пред съда, посочвайки, че работи от 28 години в прокуратурата.

Според защитата жената не е била удряна или бутана, нито е губила съзнание, а дъщерята на семейството е подала погрешен сигнал.

Вчера стана ясно, че прокурор Михайлов е арестуван за побой на съпругата си, след като сигнал за това е подаден от детето, станало свидетел на случилото се. Жената бе настанена в болница. Днес тя отрече в интервю да е удряна и бита.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

2

dolivo

14.10 2023 в 16:45

сина такъв, къвто бащата

оп, или обратното беше?

2159

1

Kilca

14.10 2023 в 16:27

А кой го пита въобще?! Марш в затвора, изверг долнопробен
 
X

Да помогнем на украинските деца!