Съпругата на прокурора от Перник: Не смятам, че мъжът ми е опасен

OFFNews 14 октомври 2023 в 09:31 8574 10

Биляна Михайлова

Снимка Скрийншот

Биляна Михайлова

Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата.

Това заяви по Нова телевизия съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен за побой над нея. Биляна Михайлова, която в момента се намира в болница, отрича да е жертва на домашно насилие. Разказва, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал.

Задържаха прокурора от Перник Бисер Михайлов за побой над съпругата му

Жената казва още, че се чувства добре и била поставена под наблюдение за известно време, но няма никакви оплаквания. Синината под окото си обяснява като "следствие от падането". "Имах някакъв лек оток, който впоследствие премина надолу към окото, казва тя и отрича да е имало побой.

Според Биляна случилото се с мъжа ѝ е семеен скандал. "Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", твърди тя.

По думите ѝ дъщеря ѝ подала сигнал на 112 след като "спорът ескалирал".

Съпругата на прокурора побойник не помнела нищо, казала само, че става дума за битов конфликт

Жената разказва, че не е имало очевидци. "Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата", твърди тя и допълва, че мъжът ѝ не ѝ посягал и не я е удрял.

Тя отрича и да е загубвала съзнание.

Не, може би от силния адреналин, от емоциите, които изпитах по време на този скандал. След това дъщеря ми, когато извика полицията и дойде линейка - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но сега вече осъзнавам какво се е случило и не съм губила съзнание. Не съм свидетелствала срещу съпруга си. Дадох обяснения, които Ви разказах и на Вас. Казах им, че не си спомням някои неща, за които впоследствие осъзнах, че нямам загуба на памет, и си ги спомних много добре, казва жената и подчертава, че отказът да свидетелства срещу мъжа си не е в резултат на страх от ново насилие.

Проблемите на семейство Михайлови с правосъдието започнаха миналата година, когато синът им Васил стана подсъдим по няколко дела за нанесени телесни повреди и закани с убийства. Според майката Биляна Михайлова синът ѝ не е израснал в семейство с насилие.

Днес прокуратурата ще поиска постоянен арест за прокурора Бисер Михайлов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2550

10

alfakentavur

14.10 2023 в 22:15

Дъщерята е подала сигнала. На бас, че тя ще е следващата пребита.

Типично за домашното насилие е жертвата да защитава насилника публично и да отрича случилото се. Още една причина този вид насилие да е различен от останалите. И да е необходимо да има различен статут.

2073

9

Johnny B Goode

14.10 2023 в 16:31

Ммааа.... Както казваше Юрий Никулин в "Диамантената ръка" :

"Поскользнулся, упал, потерял сознание, очнулся — гипс!"

870

8

Constanza

14.10 2023 в 14:24

Жената го оправдава, защото умира от страх. Особено напоследък изскочиха много случаи на убийство и обезобразяване в контекста на домашно насилие. Сега медиите са си насочили вниманието към тази драма, но утре всички ще я забравят и тя пак ще остане насаме с него.
Щом е от години с този си съпруг, значи ни приятели, ни роднини смеят да припарят до нея, а психиката ѝ е смляна.
На всичкото отгоре хубостникът е прокурор. Тя вижда как само поради този факт съдебната система от години се куми и не осъжда синчето ѝ, което духовно е одрало кожата на баща си.

Мисълта ми е, не я съдете твърде строго.

1005

7

ПР

14.10 2023 в 11:50

Офф,излагате се,давайки трибуна на тази прокурорско-пернишка драма,както и на тази"дама".С нейните откровения,нещата са ясни.Съпругът й,всъщност,е един прекрасен човек,баща,съсед и общественик,нали?
Аз,ако имах син,като нейният,нямаше да имам грам очи,изобщо да се появявам пред обществото.Свалете ги от страницата си,да си се"обичат"тези люде на спокойствие!

1199

6

Nevend12

14.10 2023 в 11:20

Някакъв Стоян Нешев се появява в статията в началото, вместо Бисер Михайлов.
Този AI дето го ползват на сайта нещо не е в ред.

12078

5

edin slep

14.10 2023 в 11:13

Познавам такива жени. Една я пребиваха + ментално насилие. Един месец се кри при мен, за да си закрепи психиката, не можеше да работи. Онзи и написа мейл с извинение, върна се и след два дни я видях с разбито лице, тази на прокурора е нищо, тя за това казва, че е дребна работа.

1000

4

Te Ruki

14.10 2023 в 10:38

Тя просто си е свикнала да е боксова круша (богат опит има,все пак). Такъв вид жертви никога няма да обвинят насилника си, тя е доволна, че "мъжът" носи яката пара вкъщи и това е най-важното за нея, па нека си я бие от време на време, и без това отдавна е свикнала( очевидно )

1000

3

hilboby

14.10 2023 в 10:09

Значи обобщение: случил се е скандал, при който тя просто се е спънала и някакси си е ударила окото и главата едновременно, не помни нищо заради адреналина от скандала, а това че техният син има в момента около 9 обвинения за заплахи и побой е просто една случайност, която няма нищо общо със семейната среда.
Изобщо - обикновено семейство

345

2

Джендо Джедев

14.10 2023 в 09:41

"Според Биляна случилото се с мъжа ѝ е семеен скандал. "Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", твърди тя."

За low-life като вашето семейство това са си нормални неща, да. :D

22548

1

dolivo

14.10 2023 в 09:36

тази жена е в такъв ужас, че единствено алтернативната реалност и остава като възможност за оцеляване

тъжна работа
 
X

Да помогнем на украинските деца!