Ексклузивно Простреляха премиера на Словакия, Роберт Фицо е с опасност за живота (обновява се)

Борисов като Тръмп - танцува със саби в Саудитска арабия (снимки и видео)

OFFNews 30 ноември 2017 в 03:33 10297 6

Домакините от кралското семейство на Саудитска арабия оказаха висока чест на българския премиер Бойко Борисов, а именно - да го включат в традиционния танц със саби арда.

Според местните обичаи това е знак за доверие и приятелско отношение. Преди няколко месеца и американският президент Доналд Тръмп танцува със сабя в ръка.

"За мен беше чест да се включа в традиционния танц със саби арда при посещението на нашата правителствена делегация в Националния музей в Рияд", написа премиерът Борисов на фейсбук профила си тази нощ и публикува интересни снимки и видеа от събитието.

От тях се вижда, че другият наш управник, допуснат до традиционния танц е бившият монарх и премиер Симеон Сакскобургготски.

А ето и видео, на което се вижда уникалното събитие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9009

6

Живко Куманов

30.11 2017 в 14:10

А сега си представете Курнелия като танцьорка със сабя/ или сърп и чук/

6947

5

theprofet

30.11 2017 в 13:50

На онзи мадридски скелет трябва отново да му се конфискуват имотите и да бъде изгонен от България! На всички приеми където присъстват хора от бившата соц номенклатура и той е там!

25665

4

Victimized

30.11 2017 в 10:47

"Originally, the "ardah" was performed only by males of tribes of the central Nejd region before going to war, but nowadays it is done at celebrations, weddings, and national and cultural events by males of all tribes"

Танцуваха с Тръм, краля ходи на крака до Путин, преврата на всички етажи от властта в СА, направен от вече законния престолонаследник.
Това че ви гаврят, като ви казват, че тоя танц е символичен/празничен, са пълни глупости. Тея тези неща ги взимат много насериозно.
При всичките военни сделки които направиха и със САЩ и с Русия, тези се гласят за война, а бибитко е отишъл там за да стабилизира трафика на наркотици и цигари към арабския свят. Той за това е и приятел с Ердоган.
А нашите журналя, вместо да критикуват и задават въпроси, радостно ръкопляскат и публикуват "официалните" фейсбук снимки...
ДЕБИЛИ!!!!!

10571

2

Hissarion

30.11 2017 в 09:43

Боко допълзял при ислямистите и друсал дивашкия им гьобек, а на всичкото отгоре се и наснимал горд и ухилен. Благодарение на тези главорези към България се стичат потоци от кървави пари и бежанци. Изглежда Боко е отишъл да се примоли потока да продължи.
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews