Москов: Скандалът с ваксините е вампирска атака на БСП и ДПС

OFFNews 22 януари 2016 в 22:19 7745 18

Скандалът с ваксините е политическа атака на БСП и ДПС, която цели да се подплати вотът на недоверие.

Това заяви пред БНТ здравният министър Петър Москов по повод разразилия се скандал за доставената от Турция 5-валентна ваксина.

Това е една вампирска атака на мръсници, която смуче от страха на майките, подчерта Москов.

Министърът обясни, че има готовност пред кабинета на всеки личен лекар да се поставят серитфикатите, доказващи безопасността на ваксините.

По думите му в случая са засегнати и икономически интереси, тъй като правителството е направило много промени, които засягат интереси за милиони и милиарди.

В НЗОК върнахме между 50 и 60 млн., които досега бяха печалба на индустрията, започна събиране в повече на данъци и мита, мислите ли че това минава безнаказано, каза Москов, като подчерта, че определени фирми стоят в дъното на атаките.

Москов изрази увереност, че при гласуването на вота на недоверие ще получи подкрепата на парламентарното мнозинство, и заяви категорично, че ще получи подкрепата на ДСБ.

По отношение на причините за избраната тема за вота на недоверие Москов беше контриран от депутата от БСП Георги Свиленски. Той подчерта, че здравеопазването е социално значима тема и е най-големият провал на правителството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика