ДСБ: Цветанов стана третият брат Галев

Елица Мартинова 02 май 2013 в 12:02 2532 4

Иван Пипонов, Снимка: ДСБ
Иван Пипонов, Снимка: ДСБ

Г-н Цветанов трябва да излезе от листите незабавно и да позволи на прокуратурата да си свърши работата, защото в този си вид той ще се превърне в третия брат Галев. Не може да се крие г-н Цветанов зад депутатския имунитет. Ако той е политик, ако той е сериозен човек, той трябва да напусне листите на ГЕРБ и да даде право на прокурора да си свърши работата.

Това заяви пред БНТ Иван Пипонов – водач на листите на ДСБ-БДФ в Кюстендил.

Той изрази съжаление, че пикът на предизборната битка е съвпаднал със Страстната седмица преди най-големия православен празник – Великден.

По думите му е жалко, че в навечерието на празника общественото пространство е обсебено от „злобно говорене”.

Пипонов коментира инициативата на опозиционните партии, които наеха австрийска фирма за паралелно преброяване на гласовете от изборите.
„Във времена на криза това е най-важното нещо – да има едно национално съгласие, да има консенсус по важните теми на деня. Защото утре на 13 май ще се събудим с хора избрани с малко доверие”, предупреди водачът на листите в Кюстендил.

Той подчерта, че целта на паралелното преброяване не е да оспори вота на всяка цена, а да гарантира честността му.

„ДСБ сме хората, които сме вадили страната от кризата, които ще го направят пак, защото отново живеем в беззаконие, в криза, в бедност”, обеща Пипонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Атентатът в ''Света Неделя''. Лекция на проф. Вили Лилков