Борисов за записа на ПП: Само Кирил Петков не беше разбрал, че имат торби с кеш

Ружа Райчева 21 май 2024 в 13:18 11027 4

Томислав Дончев и Бойко Борисов

Снимка Стопкадър Фейсбук/ГЕРБ

Томислав Дончев и Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира днес изтеклия снощи запис за ПП, като обяви, че от него става ясно, че досегашните му "некоалиционни партньори" са купували гласове.

"Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е честен човек, а и последните записи показват това. Само той не беше разбрал, че имат торби с кеш. Звучеше за мен дори миловидно, като слушах как са безчинствали през тези 11 месеца", каза той по време на представянето на управленската програма на ГЕРБ.

Той се обърна към медиите, по думите му - подкрепящи "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ), и каза, че ги съжалява, защото сега ще трябва да предадат информацията как ПП-ДБ "крадат пари и купуват гласове".

Изтеклите записи всъщност са два. В първия Асен Василев казва, че разполагат с неофициален кеш. Оказва се, че Кирил Петков не е знаел това и после всички обсъждат как да го легализират. Във втория запис от днес се казва, че президентът Радев "с кеша" може да купи изборите. И двата записа касатя изборите след първия мандат на ПП.

Автентичността на записите не е потвърдена, но ПП отговори и на двата, публикувайки позиция в страницата си.

Ружа Райчева

Ружа Райчева завършва "Политически мениджмънт и консултиране" в СУ "Св. Климент Охридски" през 2023 г. с отличие. Преди това се е занимавала с класическа музика и театър. Интересува се от вътрешна политика, медии, култура и международни отношения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11948

4

зора

22.05 2024 в 16:59

Ей, нагло човече, бе. Кога размазваше фирмите дето го не слушаха, кога оправяше с 200 шефовете от Европа и кога сам си призна, че Мата Хари е правила снимките в спалнята му, шумът беше оглушителен. Кога летяха тъпкани (изнасяха си кеша!) самолети до Дубай и Емирствата и се връщаха с фурми, за оправдание на полета, пак оглушаха герберите. А кога от банките изнасяха с черни чували магистрални пари? Докъде стигна туй дело, впрочем? Май пак до кривата круша...Прокурорът е техен, съдиите, всичко - лакоми з.....ци. Е, пак ще видим от същото, поне ни е познато...също като глистите в з....сме: "Родина, братко".

2415

3

Пустиняк

22.05 2024 в 13:20

Сега стана ясно, кой *** в гащите на Бойко и кой му е подхвърлил златото и кеша в чекмиджето!

245

2

Джендо Джедев

21.05 2024 в 16:19

Хахахаха, крадецът вика "Дръжте крадеца!".

1005

1

Sanata

21.05 2024 в 14:31

Брех че е мазен Баце, муха да кацне- ще се разчекне. Хем той дирижира тия компромати, хем после "умилих се" и "Кирил Петков е честен човек". То не бяха Корал, държавата фалирА, ППДБ финансира войната на Путин, записи и какво ли още не- Ал Капоне зеле да яде пред наш Баце. А иначе седи отстрани и маже- колко е благороден, колко е обективен, как мисли за доброто на хората, хуманист един вид. Българите с по-високи доходи от гърците (може, с темповете на вдигане на МРЗ при него, като се събуди с пръст в контакта).Гол в банята влиза, без упойка ноктите си реже и срещу вятъра пикае той за българския народ. Пък те пак ще си изберат Тиквон за цар, хак им е.