Шампион от американската футболна лига е новата тръпка на Тейлър Суифт

Журналистът Джарет Пейтън засне 4-секунден клип с двамата, който бе гледан 15 млн. пъти в Х за ден

OFFNews 26 септември 2023 в 15:31 2894 1

Суифт

Снимка Getty images

Тейлър Суифт и мама Дона.

Шампионът от американската футболна лига Травис Келси е новата тръпка Тейлър Суифт. Американският журналист Джарет Пейтън успя да направи първите публични снимки на Тейлър Суифт с нейния нов любим и обяви, че това са били "най-лудите 24 часа в живота" му. Пейтън е заснел как Суифт напуска мач от НФЛ с Травис Келси от отбора Канзас Сити Чийфс, съобщи Би Би Си.

Четирисекундният клип на Пейтън, в който двойката върви по коридор, докато напуска стадиона Arrowhead в Канзас Сити, е гледан повече от 15 млн. пъти в неговия профил в X.

"Снощи бях на точното място в точното време. Това бяха най-лудите 24 часа в живота ми", казва журналистът.

Суифт беше хваната от обектива по-рано същата вечер в ложа с майката на Келси, Дона, да танцува и аплодира неговия тъчдаун срещу Чикаго Беърс.

Снимка: Getty Images

Пейтън, който работи за чикагската WGN-TV и също е бивш играч от НФЛ, слязъл на терена след победата на Чийфс с 41-10, за да даде няколко интервюта. Когато приключил с тях, забелязал Келси и Суифт на трибуните.

"Това е моментът в живота ви, когато можете да тръгнете направо или да завиете надясно", каза той.

Пейтън завил надясно в посока към съблекалнята на Чийфс, когато бил спрян от охранител.

"Не мърдай, стой тук", казал охранителят, но докато се разправяли, се приближила група от хора, сред които Суфт и Келси.

Журналистът извадил мигновено iPhone си и започнал да записва, секунди по-късно двамата влюбени минават покрай него, а Тейлър небрежно подхвърлила "Здравей". Това го оставило безмълвен.

Джарет Пейтън не е непознат - особено за американския футбол. Баща му Уолтър е смятан за един от най-великите играчи на всички времена. Джарет посещава Супербоул - най-голямата вечер във футбола - почти всяка година, откакто баща му умира през 1999 г. Но дори и на един обикновен мач като този се почувствал като нещо специално в присъствието на Суифт, най-голямата поп звезда в света, обяснява той.

"Присъствието ѝ там почувствах точно като при Супербоул. Това е енергията, която витаеше в сградата. Тя беше темата на играта", казва Пейтън-младши.

Според него Тейлър и Травис си пасват добре и изглежда, че наистина се чувстват щастливи заедно.

"Тя е мегазвезда, той е суперзвезда във футбола. Знам какво предизвикателство вероятно ще бъде за тях да бъдат заедно, но ако това е истинска любов, ще намерят начин", казва журналистът.

Клипът изглежда също е изиграл роля в нарастване броя на футболните фенове, а продажбите на стоките на Travis Kelce са скочили с почти 400%, каза компанията за спортно облекло Fanatics пред ABC News, което му нареди място на един от петте най-продавани играчи в лигата.

И пламенните фенове на Суифт обсъждат онлайн как да разберат играта.

"Хвърляш ли топката или тичаш с нея??", питат в X. "Какво е down?", иска разяснения друг.

Снимка: Getty Images

Смята се, че Kелси е първият небританец, с когото Суифт е публично свързана от 2012 г. Преди това тя е хваната от камерите с певеца Хари Стайлс и актьора Том Хидълстън. Поп звездата имаше връзка и с актьора и текстописец Джо Алуин - което бе показано накратко в документалния филм за живота й през 2020 г. "Мис Американа". Самата тя пее "Боже, обичам англичаните" в песента от 2019 г. London Boy.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!