Спират водата на ВИП квартали в София

OFFNews 20 август 2015 в 06:33 5065 1

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Алеко Богориди” в жк „Надежда III” се налага спиране на водоподаването от 11.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Царевец”, ул. „Бели Дунав”, бул. „Ломско шосе”, ул. „Христо Силянов”. 

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Витоша” в с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в с. Кривина.

Във връзка с реконструкция на водопровод на бул. „Сливница” в жк „Света Троица” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на бул. „Сливница”, ул. „Секула детенце”, ул. „Цар Иван Александър” и ул. „Гьорче Петров”, бл. 173.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цанко Церовски” в кв. „Лозенец” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Цанко Церовски”, от бул. „Христо Смирненски” до ул. „Янко Софийски войвода”.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Васил Левски” в с. Негован се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Индустриална”, ул. „Борис Найденов”, ул. „Езерата”, ул.“Васил Левски”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Никола Атанасов” в с. Яна се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Никола Атанасов”, ул. „Димитър Стоичков”, ул. „Хубава Яна”, бул. „Ботевградско шосе”.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Загребска” в кв. „Овча купел” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Загребска”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Горазд” във в.з. „Симеоново- Драгалевци” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи във в.з. „Симеоново-Драгалевци” - ул. „Ябълкова градина”, от ул. „Отец Генадий” до ул. „Свети Горазд”, ул. „Свети Горазд” от ул. „Ябълкова градина” до ул. „Наум” и ул. „Ваклинец”. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Каменарче” в кв. „Бояна” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Каменарче”, ул. „Яновица”, ул. „Боянска легенда”, ул. „Матей Преображенски”.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в кв. „Манастирски ливади” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Околовръстен път” от бул. „България” до бул. „Черни връх”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Априлско въстание” в жк „Надежда 2” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Априлско въстание”, от бул. „Ломско шосе” до ул. „Екзарх Стефан”, ул. „Стражица”, от бул. „Ломско шосе” до ул. „Екзарх Стефан”, ул. „Екзарх Стефан”, от ул. „Хаджи Мано Стоянов” до ул. „Стражица”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови