Посолството на САЩ: Американските граждани да се пазят от протеста на мотористите

OFFNews 09 август 2016 в 14:22 11752 3

Снимка Сергей Антонов

Американското посолство в София предупреждава своите граждани да избягват зоните на предвидения протест на мотористите тази вечер. 

От посолството иформмират, че протестът ще се проведе от 19 ч. пред Съдебната палата и изясняват причините за него: протестиращите искат справедливост за смъртта на двамата мотористи, загинали на 24 юли. Също се споменава, че протестът може да се премести и в други градове пред съответните съдилища в сряда от 19 ч. 

Съобщението до американските граждани пояснява, че дори протести, за които се възнамерява да са мирни, могат да ескалират и да се стигне до насилие. Затова американците трябва да избягват района на протеста и да са внимателни, когато са в близост до този район. В допълнение, от посолството предупреждават хората внимателно да правят своите планове, да са наясно със ситуацията и да следят новините.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12010

4

Nikolay Ivanov

22.08 2016 в 11:08

А американското посолство знаят ли, че са пуснали такова предупреждение? Те имат гадният навик всичко подобно да го публикуват на сайта си, но там няма и дума по темата ... Сигурни ли сте, че новината не дойде по канала "Пеевски Иска да Каже"?

12488

1

pironaga

09.08 2016 в 16:26

Посолството на умните: "Светът да се пази от демокрацията на Американците"

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика