Пътна помощ в София – надежден Ваш партньор!

OFFNews 05 септември 2023 в 07:00 528 0

Пътна помощ

Снимка OFFNews

Пътна помощ в София

Какви услуги предоставя пътна помощ в София?

Превоз, преместване, транспорт на закъсали, повредени или закупени: автомобили, камиони, бусове, кемпери, каравани селскостопанска и строителна техника и друг вид товар до 15 тона.

Услугата за репатриране може да е необходима на всеки шофьор, който поне веднъж е попаднал в неприятна ситуация на пътя. В допълнение към основните услуги се предлага денонощен професионален ремонт, както и отстраняване на различни дребни проблеми. Пълното техническо оборудване с всички необходими най-нови технологии позволява решаването на най-трудните проблеми, които възникват на магистралата.

Пътна помощ в София е надежден помощник по пътищата на София и областта, в резултат на което фирмата може да се похвалим с добра и успешна работа. Опитен диспечер от фирмата ще ви даде цялата необходима информация, след което ще трябва само да изчакате за пристигането на специалистите.

Пътна помощ и нейните функции

Пътна помощ ще дойде на помощ дори в най-безнадеждната за Вас ситуация: внезапно закъсал на магистралата или плътно „затворен“ в подземен паркинг автомобил, при който се изисква използването на професионално оборудване.
Специален кран товарач с динамична лебедка или товарен теглич ще свърши най-добра работа. Специалистите от фирмата притежават необходимите умения за професионално транспортиране и ремонт на тези видове транспорт като:

• леки автомобили;
• мотоциклети;
• моторни шейни;
• всякакви ремаркета (коневози, ремаркета);
• лодки, яхти;
• специално оборудване;
• колекционерски и редки коли.

Тези услуги ще Ви помогнат за разрешаването на най-проблемната ситуация на пътя. Списъкът с услугите включва:

• превоз на автомобили от всякакъв вид;
• помощ извън пътя (извличане от кал, сняг, както и "удавени");
• добив от наземни и подземни паркинги;
• превоз на ремаркета от всякакъв тип;
• превоз на мотоциклети, АТВ;
• превоз на специално оборудване;
• транспортиране на лодки, внимателно пускане на вода;

И допълнителни услуги:

1. Покрит репатрак. Внимателен и професионален транспорт на луксозни автомобили (колекционерски, редки). С това се гарантира пълна безопасност и надеждност на транспорта.

2. Техническа поддръжка на пътя. Не всяка повреда изисква отстраняване с репатриране - понякога е лесно да се поправи на място. Смяна или помпане на колела, смяна или доставка и смяна акумулатор на място, доставяне на гориво, отваряне на автомобил, който се е затворил ненавременно, изключване на ненавременна аларма, подаване на стартов ток и други.

3. Превоз на специално оборудване. Пътна или селскостопанска техника има голямо тегло и нестандартни размери, което налага използването на товарен теглич.

Правила при работата на пътна помощ при репатриране на автомобили

Лицензираните фирми работят с физически и юридически лица, което позволява при необходимост предварително сключване на договор за превоз по банков път. За да поръчате репатрак или да използвате другите услуги, просто се обадете на денонощната гореща линия и изчакайте спокойно, докато пристигне репатрак, специално оборудван за решаване на конкретния Ви проблем.

Телефони и контакти на пътна помощ в София

Преди инцидента много шофьори дори не мислят, че може да се нуждаят от пътна помощ.
Винаги трябва да имате под ръка телефон, за да се обадите на пътна помощ.

Доверете се на професионалистите!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!