Къде в София ваксинират без записване през уикенда

OFFNews 02 април 2021 в 10:21 2504 0

Три големи столични болници обявиха, че ще ваксинират без предварително записване в почивните дни. В зелените коридори ще се поставя ваксината на "Астра Зенека".

До 4-ти април включително ще бъде отворен зеленият коридор за ваксинация във ВМА. Всички желаещи без записани часове в Националната здравно-информационна система могат да се имунизират във ваксинационния център на ВМА от 8 до 18 ч. в работни дни и от 9 до 17 ч в почивните.

Ваксинационният кабинет към УМБАЛ „Ц. Йоанна – ИСУЛ“ ще работи по т. нар. „зелен коридор“ на 2-ри април, петък, от 14-17 часа и на 3-ти април, събота, от 8,30 до 16,30 часа. Не е необходимо предварително записване.

До събота, 3 април (включително), ваксинационните зони на Пирогов ще имунизират желаещи без предварително записване на часове и с възможност за издаване на международен сертификат. Пунктовете работят от 08:30 до 17:00 ч.

Утре (3.04, събота), в УМБАЛ "Александровска" ще работи „зелен коридор” за имунизация с ваксината на Oxford/AstraZeneca. Работното време е от 9.00 до 17.00 часа, без предварително записване. Имунизацията ще се провежда във външния ваксинационен пункт, т.е. преди бариерата на болницата.

През уикенда ваксинационният пункт на УМБАЛ "Св. Иван Рилски" ще работи от 8:00 до 19:30 часа.
Имунизацията ще е с ваксини на Астра Зенека Ще се ваксинират граждани, които са се записали за ваксинация за съответния ден през единния електронен регистър (с предимство) и такива без предварително записване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews