Дъщерята на Нотариуса: Заплашиха ме, че аз съм следващата

Баща ми искаше да пътува в чужбина, някой е бързал с убийството, твърди Мария

OFFNews 24 март 2024 в 18:57 5739 2

Мария - дъщеря на Мартин Божанов

Снимка Нова телевизия - стопкадър

Мария - дъщеря на Мартин Божанов

Баща ми трябваше да пътува на 3 февруари в съседна държава, някой е бързал с убийството, заяви в интервю за Нова телевизия Мария - една от дъщерите на Мартин Божанов - Нотариуса.

Божанов беше застрелян на 31 януари в столичния квартал "Горна Баня". Мария твърди, че след убийството му получава заплахи.

Едната заплаха беше в комплекса на баща ми - от човек, който работи в комплекса. Той се представи за бивш служител на реда и ме заплаши, че аз съм следващата. Подала съм жалба, заяви дъщерята на Божанов.

Другата заплаха е индиректна - от трети лица, които ми казаха, че съм заплашена от адвокатите на съпругата на баща ми Гергана, че след като аз съм пуснала възражения срещу нейния опит да стане едноличен собственик на дружество, ще видя какво ще се случи с мен сега. Не твърдя, че тези заплахи наистина са дошли от адвокатите, каза Мария.

След смъртта на баща ми отношението на съпругата му беше „Разделяй и владей”. Опита се да настрои мен, братята и сестрите ми един срещу друг. Извърши незаконосъобразно действие – опита се да стане едноличен собственик на дружество на баща ми и да постави неин човек като управител, твърди Мария.

Тя обясни, че от 13-годишна познава Гергана, последната съпруга на Божанов.

Гергана работеше в SS клуб. После се отдели, не я бях виждала няколко години и след като се събраха отново с баща ми, комуникацията ни беше нормална - до момента, когато не се случи тази трагедия с баща ми, каза Мария.

Ние сме 5 деца от 4 различни съпруги. Поддържах постоянен контакт с баща ми през годините. Като всяко нормално семейство сме се карали, обичали, заяви още дъщерята на Нотариуса.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

615

2

швейк

25.03 2024 в 08:59

защо да се отказва от кървавите пари? нали ги изпрахме децата на изродите? някои кметове станаха, министри, какви ли не, та тази да се откажела сега?

22548

1

dolivo

24.03 2024 в 19:58

Да се отрече от кървавите пари девойката

Тогава ще докаже, че има някакъв морал
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика