Вижте кучето Адолф двойник на Хитлер (снимки)

ОFFNews 04 март 2015 в 15:41 12984 0

Британката Клеър Уолш има необикновен домашен любимец - осеммесечечно куче, порода чихуахуа, което поразително много прилича на Адолф Хитлер, пише "The Guardian".

На козината на главата си кутрето има сякаш черна коса със страничен път, досущ като фашисткия диктатор. Под нослето си чихуахуата има дори и мустак като Хитлер, което прави приликата още по-голяма.

"Всички го оприличават на лидера от Втората Световна война", казва собственичката Уолш и допълва, че след всички коментари и шеги по адрес на малчугана, сега дори тя го нарича Адолф. 

Любопитно съвпадение е, че кутрето Адолф живее само на 4 мили от къщата, която предизвика сензация в интернет с това, че също бе оприличена на немския диктатор. 

Това не е първият случай, в който нарочват пале за двойник на Хитлер. През 2013 г. друго кутре на име Пач, кръстоска между френски булдог и тибетски Шин Цу, набра популярност на Острова по същия начин. 

кучето Пач

Търсенето на двойници на фашиста в Англия се превръща в нещо като традиция. В Обединеното кралство вече са нарочили за двойници на фюрера, освен палета и къща, също така котка, рибка и шише от лосион. Остава да разберем какво или кой ще е следващия двойник на Хитлер на Острова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!