Вашият съвет ще бъде моят глас в общината!

Иван Керчев 23 октомври 2015 в 08:06 1855 1

Керчев

Снимка Архив

Иван Керчев е кандидат за общински съветник с номер 13 в листата на АБВ в София. Той е един от активните участници във форума OFFRoad-Bulgaria.com.

Иван Йорданов Керчев, един от изявените членове на форума OFFRoad-Bulgaria.com и на клуб "Ланд Ровър Ентусиаст", е кандидат за районен кмет на "Красно село" и кандидат за общински съветник в София под номер 13 в листата на коалиция "Сердика", в която влиза АБВ.
Той е роден на 3 октомври 1982 г. в София. Учил е в 164 Испанска езикова гимназия „ Мигел де Сервантес”- София, след това е завършил като бакалавър „ Икономика на търговията” в УНСС и има 2 магистратури: „ Застраховане и социално дело” в УНСС и „Международни икономически отношения” в УНСС.
Бил е търговски представител, организатор в логистична компания, а сега е зам.-управител на търговска фирма.
Мотивите му да се кандидатира за общински съветник са във възможността да подобри благосъстоянието на българските граждани, да защищава демократичните им ценности и да реализирам техния глас в управлението на Общината.

Убеден съм, че икономиката е нашата съдба и затова рязко трябва да повишим нейното качество. Тя е пътят за промяна на тежките социални проблеми като безработицата, лошото здравеопазване и недостатъчното образование. Тя е и пътят за по-високите доходи. Само че, за да се случи това е крайно време като българи да сложим точка и да кажем: Или власт на закона и контрол на гражданина, или ще се оглеждаме в блатото на корупцията и бедността!

Ние всички трябва да се върнем към политиката, защото тя е единственият инструмент, с който можем да променим нещата за добро. Затова трябва не само да гласуваме, но и да държим сметка за своя глас на всички, които избираме. И това е валидно от „Красно село" в София до Малко Търново. Сигурен съм, че идва ново поколение – прагматично, организирано и способно не само да дефинира интереса на гражданите, но и да го реализира. Затова тези избори са важни за мен.

Когато говоря за настоящето и бъдещето на „Красно село“, няма да ни стигнат редовете на тази публикация. Защото в тези редове са инфраструктурата с необходимите ремонти на булеварди и локални платна, изграждането на велоалеи, детски площадки и места за паркиране. В тях са парковете и спортните площадки... В тези редове би трябвало да са всички проекти, свързани със здравеопазването, културата, образованието и екологията.

Убеден съм също, че с малки крачки големи цели не се постигат. И ако не го осъзнаем, ще продължаваме да се влачим в този сбъркан преход. Затова трябва да започнем от малките улички и междублоковите пространства на столицата, през главните булеварди до всяко кътче на страната.

Затова аз се кандидатирам! И затова поемам ангажимент – Вашият съвет ще бъде моят глас в общината!

Местни избори 2015

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки