ДНК тест: Велико Минков е баща на детето на Габриела Пеева, обвинена за убийството на мъжа си

OFFNews 02 май 2024 в 14:41 4584 1

Велико Минков

Снимка стопкадър

Велико Минков.

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова - Пеева, обвинена в убийството на съпруга ѝ Пейо Пеев. Това показват резултатите от ДНК анализ, съобщи Минков за БНТ.

Предстои Минков да започне съдебна борба за родителските права.

Тази сутрин в "Денят започва" Велико Минков заяви, че се притеснява от решението на съда да освободи Габриела Славова под домашен арест и хипотезата тя да гледа двете деца. Според него Славова не е психически стабилна и би могла да навреди на децата.

За казуса с Велико Минков стана ясно веднага след убийството на Пейо Пеев. По думите на Минков той е имал връзка с Габриела Славова, докато тя е била разделена с Пеев. Двамата отглеждали голямото ѝ дете и планирали свое. След като тя забременяла обаче прекратила контакт с Велико Минков. Малко преди да роди Габриела Славова-Пеева се омъжила повторно за Пейо, в чието убийство е обвинена. Така Пеев става законен баща и на двете деца.

Според приятели на убития Пейо Пеев той не е получавал редовен достъп до детето си и това е една от вероятните причини да се съгласи на повторен брак с Габриела Славова.

Малко преди убийството Велико Минков е потърсил съдействие от Пейо Пеев за установяване на бащинството на детето му и Пеев се е съгласил да съдейства, казва още той. След ареста на Габриела Славова-Пеева и майка ѝ Красимира Трифонова, двете деца са дадени за отглеждане при майката на Пейо Пеев.

Междувременно Велико Минков заведе дело за бащинство за малкото дете на Габриела Славова-Пеева. Първото заседание е насрочено от съда в Бургас на 14 май.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

800

1

stix

02.05 2024 в 16:49

Кви са тия бе?Женена с малко дете,забременява и ражда.Убития съпруг знае и го припознава.Таткото си иска детето.Една жена ако не иска,няма да забременее.Но защо го е направила?А за този,депутата,други жени няма ли,че се вре при тези усойници?Какво толкова ги е подтикнало,че да удушат човека така свирепо?Нещо е научил за майката и тя му слага сезала?